Η Εθνική Επέτειος στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών


Με ποιήματα, τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και κατάθεση στεφάνου εορτάστηκε η 25η Μαρτίου 1821 στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού.

Διαβάστε το επίσημο Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ
B. Mελά 1, 15562, Χολαργός

Δελτίο Τύπου 13

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης  Μαρτίου 1821 στο Σύνδεσμο Παιδιών και ΑμεΑ

Γιορτάσαμε στις 23 Μαρτίου 2018 στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, παρουσία των γονέων, κηδεμόνων και λοιπών προσκεκλημένων, με την επιβαλλόμενη  λαμπρότητα την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Τον πανηγυρικό της ημέρας με το «Νόημα του Αγώνα του ΄21» εξεφώνησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας. Στη συνέχεια τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν επετειακά τραγούδια και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

H γιορτή που είχαν προετοιμάσει οι εκπαιδευόμενοι με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με το πέρας της εκδήλωσης οι γονείς – κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο, τα μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας και τους Εκπαιδευτές.

Αντιπροσωπεία των εκπαιδευομένων με τη συνοδεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Συνδέσμου κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων έναντι του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.