«Ψηλαφίζοντας τις λέξεις», με την Άννα Μπιθικώτση


Η κόρη του αξέχαστου Γρηγόρη Μπιθικώτση, που ξεχωρίζει για το ταλέντο και την προσωπική της γραφή, σε μια μοναδική βραδιά στο Χολαργό, γεμάτη τραγούδια και συναισθήματα.

Η Άννα Μπιθικώτση, που ξεχωρίζει για το ταλέντο και την προσωπική της γραφή, συνυπάρχει επί σκηνής μέσα από τις λυρικές αφηγήσεις της, οι οποίες βασίζονται στο νέο της βιβλίο «Ψηλαφίζοντας τις λέξεις», με σπουδαίους ερμηνευτές, μουσικούς και χορωδούς, όπου όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στους δρόμους της κοινής αισθητικής και του ονείρου, τραγουδώντας τραγούδια από τη μελοποιημένη ποίηση κορυφαίων Ελλήνων ποιητών και συνθετών, που ερμηνευτής τους κατά βάση υπήρξε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ενώ περίτεχνα και ευρηματικά θα προβάλλονται βίντεο πλημμυρισμένα από συναισθήματα.

Όλα αυτά, με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Περικλέους 55).

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Η συγγραφέας Άννα Μπιθικώτση στις δραματοποιημένες αφηγήσεις, o ερμηνευτής Σωτήρης Δογάνης στο τραγούδι, η σοπράνο και πιανίστρια Κατερίνα Μεγάλου στο πιάνο και το τραγούδι και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή. Στο πιάνο τη χορωδία θα συνοδεύσει και η Πόπη Μάλφα. Επιμέλεια βίντεο: Κώστας Νικολόπουλος.