Η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά την περίοδο των εορτών


Διαβάστε ποιες ημέρες δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή των απορριμμάτων σε Χολαργό και Παπάγου.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών, από τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) έως και την Τρίτη του Πάσχα (10/4), εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Οι ημέρες κατά τις οποίες δεν θα υπάρξει αποκομιδή των απορριμμάτων θα είναι η Μεγάλη Παρασκευή (6/4), η Κυριακή του Πάσχα (8/4) και η Δευτέρα του Πάσχα (9/4), με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου να κάνει έκκληση προς τους κατοίκους ώστε τις ημέρες αυτές να μην αφήνουν απορρίμματα, κλαδιά και διάφορα ογκώδη αντικείμενα έξωθεν των οικιών τους.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ενημέρωση για τα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων

Τα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, τόσο στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού όσο και στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, από τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου 2018, διαμορφώνονται ως εξής:
  • ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Η αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα ξεκινήσει στις 18:00.
  • ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια στις 13:00 και θα περισυλλέξουν τα απορρίμματα των διαδρομών περιφοράς τω επιταφίων των εκκλησιών του Δήμου μας και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Η αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα ξεκινήσει από τις 07:00.
  • ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:  Δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.
  • ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια για την αποκομιδή απορριμμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  • ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:Η αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η Δημοτική Αρχή παρακαλεί όλους τους κατοίκους Χολαργού και Παπάγου να φροντίσουν ώστε:

α) Τις ημέρες που δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή να μην αφήνουν απορρίμματα έξω από τα σπίτια τους.

β) Από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα να μην αφήσουν στα πεζοδρόμια και στους κοινόχρηστους χώρους κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Διευθυντής, οι Προϊστάμενοι και οι Εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου, εύχονται σε όλους τους κατοίκους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.