Έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος για το θρίαμβο του Χολαργού (pics)


Sportime
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες για τον ιστορικό άθλο της ΑΕ Χολαργού και την παρθενική άνοδο στην Α1 | Να ‘χαμε να λέγαμε, να ‘χαμε να πούμε, η… αυγολέμονη ένσταση του κατά τ’ άλλα ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας και σκληρή προσωπική απάντηση από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΧ, Γιώργο Δρόσο

Το «Μένουμε Χολαργό» σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε αναλυτικά τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου του Σαββάτου (26/5) και της Κυριακής (27/5), μέσα από το σύνολο του αθλητικού, έντυπου και ηλεκτρονικού, Τύπου της χώρας.

Αναφορικά με την αστεία από όλες τις απόψεις ένσταση του Απόλλωνα Πάτρας αμέσως μετά το εις βάρος του 3-0 το βράδυ του Σαββάτου (26/5) στο «Αντώνης Τρίτσης», ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕ Χολαργού, Γιώργος Δρόσος, δήλωσε την Κυριακή (27/5) τα εξής:

«Αντιλαμβάνομαι κ. Καραπάνο ότι δεν θεωρείτε αρκετό το 3-0 εντός παρκέ και απ’ ό,τι βλέπω “τρώγεστε” να υποστείτε και 4η ήττα, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά!

Περίμενα ότι θα σας είχε προστατέψει ο συντοπίτης σας κ. Τσαγκρώνης, για να αποφύγετε τις ανοησίες που μόνο εκθέτουν τον ιστορικό σας σύλλογο.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2. Ευτυχώς για εσάς, ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ θα αγωνίζεται στη Basket League!».

Sdna.gr

Sport-fm.gr
Gazzetta.gr

Sport24.gr

Contra.gr

Basket.gr

Basketblog.gr

Superbasket.gr

Basketa2.gr

Φως των σπορ

Sportday

Πράσινη

Live sport

Ώρα των σπορ