Ανοίγει τις πόρτες του ο θερινός κινηματογράφος!


Αυλαία το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 για το Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Χολαργού (Περικλέους 53, εντός 1ου Δημοτικού Σχολείου), με την ταινία-ορόσημο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, «Loving Vincent» και παρουσίαση της τεχνικής της κινούμενης ελαιογραφίας, από τους Έλληνες ζωγράφους της ταινίας.

Το Θερινό Σινεμά «Χολαργός» σας υποδέχεται για άλλη μια χρονιά για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες.

Η ταινία-ορόσημο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, «Loving Vincent» (υποψήφια για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβεία BAFTA), που δίνει ζωή στους πίνακες του Βαν Γκογκ, προβάλλεται κάτω από την έναστρη νύχτα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου.

Πριν από την προβολή, οι Έλληνες ζωγράφοι της ταινίας θα παρουσιάσουν στο κοινό την τεχνική της κινούμενης ελαιογραφίας, σε έναν αυθεντικό σταθμό εργασίας.

Από το Σάββατο 16 έως και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, καθημερινά στις 21:00.

Με το υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής DCP, με Dolby SRD και οθόνη 90 τ.μ., ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Χολαργός» φιλοδοξεί να σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία θερινού κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φέτος ταινίες  A’ προβολής για όλα τα κινηματογραφικά γούστα, παιδικές ταινίες και παραστάσεις με επίκεντρο τον κινηματογράφο.

Τόσο για τις τρέχουσες προβολές όσο και για τα προσεχώς μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του σινεμά www.cineholargos.gr, καθώς και από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.