Χριστοφόρου και Γεωργιόπουλος στο «1st Spartan Boxing Cup»


Στο ειδικά διαμορφωμένο ρινγκ στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης ανεβαίνουν το βράδυ του Σαββάτου (23/6) οι Χολαργιώτες πυγμάχοι του Αίαντα, Έφη Χριστοφόρου και Ανδρέας Γεωργιόπουλος, υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή τους, Ιάσονα Πολίτη.

Αγώνων συνέχεια για τους αθλητές του Αίαντα Χολαργού, με τον πυγμαχικό σύλλογο της πόλης να βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Λακωνίας για το «1st Spartan Boxing Cup». Δύο νέα και ταλαντούχα παιδιά του Αίαντα, η Έφη Χριστοφόρου και ο Ανδρέας Γεωργιόπουλος, θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο στο εν λόγω τουρνουά, προσθέτοντας έξτρα εμπειρίες στο ενεργητικό τους.

Το 1ο Κύπελλο Σπάρτης συνδιοργανώνεται από το σύλλογο πυγμαχίας Λεωνίδας και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου (23/6) με επίδειξη για ακαδημίες πυγμαχίας 6-12 ετών και στη συνέχεα θα πραγματοποιηθούν αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών (παίδων, κορασίδων, νέων, ανδρών, γυναικών).

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος περίπου 65 αθλητές από σωματεία της Αττικής, του Πειραιά, της Αχαΐας και πολλών άλλων περιοχών της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και οι Χολαργιώτες πυγμάχοι του Αίαντα.