Χτίζει το ΚΑΠΗ Παπάγου ο Αποστολόπουλος (pics)


Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο ΚΑΠΗ-Πολυϊατρείων της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου | Το φθινόπωρο η δημοπράτηση και η έναρξη των εργασιών

Την έκδοση της άδειας δόμησης για το κτίριο ΚΑΠΗ-Πολυϊατρείων της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, πέριξ των οδών Εθνικής Αμύνης, Λάρνακος και Αυλώνος, ανακοίνωσε την Πέμπτη (14/6) η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού.

Το έργο, που αναμένεται να αποτελέσει και τον μεγάλο «κράχτη» της προεκλογικής καμπάνιας του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, θα δημοπρατηθεί εντός του ερχόμενου φθινοπώρου και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου:

Χολαργός, 14 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ, το οποίο θα κατασκευαστεί στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και συγκεκριμένα επί των οδών Εθνικής Αμύνης, Λάρνακος και Αυλώνος.

Το κτίριο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της σύγχρονης βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και θα στεγάσει τα Πολυιατρείακαι το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Το Φθινόπωρο υπολογίζεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η κατασκευή του.
Το νέο κτίριο των Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ θα αποτελέσει ένα στολίδι για την πόλη μας και θα ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων