Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο camp της ΑΕ Χολαργού!


Παρών και ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ στο «2ο Holargos BC Fundamentals Summer Camp».

Όπως έχετε ενημερωθεί εδώ και λίγες ημέρες από το «Μένουμε Χολαργό», στις 16-27 Ιουνίου 2018 η Αθλητική Ένωση Χολαργού διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Holargos BC Fundamentals Summer Camp».

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (12/6), την τελική αξιολόγηση στο καλοκαιρινό camp της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της πόλης μας θα κάνει ο «Δράκος» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό θα μιλήσει στα παιδιά, θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους και θα συμμετάσχει στην προπόνησή τους.

Επιπλέον, υπό την καθοδήγηση του προπονητή, Σπύρου Γεωργουδάκη, θα συμμετέχουν στο camp και οι παίκτες της ΑΕΧ που κατάφεραν να φέρουν το Χολαργό για πρώτη φορά στην Α1!

Ο Άγγελος Τσάμης, ο Δημήτρης Κομποδιέτας, ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος, ο Τόλης Κουτρούλιας κ.ά. θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ στα παιδιά της πόλης.

Στο camp, επίσης, θα παρευρεθούν και αρκετοί διάσημοι φιλοξενούμενοι, παίκτες και προπονητές!

Ο κ. Γεωργουδάκης θα πλαισιωθεί από τους προπονητές των ακαδημιών της ΑΕΧ, το γυμναστή κ. Θεοφίλη, καθώς και από την παιδοψυχολόγο-προπονήτρια και παλαίμαχη αθλήτρια μπάσκετ, κ. Ροΐδου.

Να σημειωθεί πως ύστερα από την πρόσφατη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΕ Χολαργού και τον προπονητή Στέργιο Κουφό, ο Χολαργιώτης κόουτς και οι συνεργάτες του (Ρώσσης, Παπαντωνάκος, Ταστσόγλου) δεν θα συμμετάσχουν στο camp.

Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 (18:00-21:00).