Ο γιαννης χρυσοβαλαντης λιαπης πάει Φουρέιρα!


Μαζί με το άτομο της αρεσκείας του, ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», γιαννης χρυσοβαλαντης λιαπης, θα απολαύσει εντελώς δωρεάν τη μοναδική καλοκαιρινή εν Ελλάδι συναυλία της εκρηκτικής περφόρμερ, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Και το όνομα αυτού… γιαννης χρυσοβαλαντης λιαπης! Ο μεγάλος νικητής του δεύτερου φετινού φεστιβαλικού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχει την ευκαιρία μαζί με το άτομο της αρεσκείας του να απολαύσουν από κοντά και εντελώς δωρεάν τη δεύτερη νικήτρια της φετινής Eurovision, σε ένα σόου που θα μείνει αξέχαστο, στους ρυθμούς του Fuego και όλων των μεγάλων επιτυχιών της, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

Το δεύτερο διπλό εισιτήριο για το Κηποθέατρο Παπάγου, μια προσφορά του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής προς τους αναγνώστες του, βρήκε κάτοχο και έπεται συνέχεια.

Ως επίσημος υποστηρικτής επικοινωνίας του 24ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, το «Μένουμε Χολαργό» θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, στέλνοντάς σας εντελώς δωρεάν σε εξίσου μοναδικές και επιλεγμένες καλλιτεχνικές βραδιές.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, κάνοντας είτε Like, είτε Share, είτε Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.