Όσο είδατε γήπεδο, τόσο θα δείτε και Μητροπολιτικό Πάρκο

Και το… τρολάρισμα Τσίπρα σε Δημάρχους, φορείς και πολίτες συνεχίζεται.

Πέρσι ανακοίνωνε γήπεδα, φέτος ανακοινώνει πάρκα. Λίγους μήνες πριν μας αποχαιρετήσει δια παντός, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, είπε να κάνει έναν ακόμη δημόσιο… χαβαλέ, τάζοντας αυτή τη φορά σε Δημάρχους, φορείς και πολίτες την προώθηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή! Άλλη μια υπόθεση βαλτωμένη και άλυτη εδώ και δεκαετίες, την οποία θα την… προωθήσει και θα τη… λύσει ο Αλέξης ο Τσίπρας.

Μάλιστα, στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (5/6) στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος μέσω του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε λίγο μετά τη συνάντηση το Γραφείο Τύπου του Δήμου, δηλώνει… δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή, προσπαθώντας να μας πείσει πως οι εξαγγελίες για την κατασκευή γηπέδου αποτελούσαν ψηφοθηρικά παιχνίδια, ενώ οι εξαγγελίες για Μητροπολιτικό Πάρκο όχι.

Τα συμπεράσματα δικά σας, ξανά…

Χολαργός, 5 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προσκλήθηκε και παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Η σύσκεψη είχε ως θέμα την προώθηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και συμμετείχαν οι υπουργοί κ.κ. Αλ. Φλαμπουράρης, Π. Σκουρλέτης, Σ. Φάμελλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Κυπριανίδου καθώς και οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Ζωγράφου κκ Καμίνης και Καφατσάκη. Επίσης παρόντες ήταν ο κ. Πολύζος, πρόεδρος της ΕΤΑΔ, ο κ. Πατρίκιος, πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Στη σύσκεψη διατυπώθηκε η βούληση όλων των φορέων για την υλοποίηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ενεργειών με στόχο την ολοκλήρωση του πάρκου και την απόδοσή του στους πολίτες, με πρώτο βήμα τη σύσταση του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου.

Σήμερα, 5/6/2018, παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι πολίτες και τα κινήματα πολιτών μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για τη σθεναρή και συνεπή τους θέση υπέρ ενός ενιαίου και αδιαίρετου Μητροπολιτικού Πάρκου σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΡΣΑ.

Οι πρόθυμοι και αυτοί που επένδυαν σε ψηφοθηρικά παιχνίδια θα κριθούν από τους ίδιους τους πολίτες.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Δήμου Παπάγου-Χολαργού