Παρκάρισμα… ευγενική χορηγία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού


Διότι, εάν υπήρχαν τα ενδεδειγμένα και απαραίτητα κολωνάκια, δεν θα υπήρχε και αυτό το παρκάρισμα. Τόσο απλό.

Το ότι το παρκάρισμα είναι ίσως το νούμερο ένα πρόβλημα στην καθημερινότητα των Χολαργιωτών, είναι γνωστό. Παντού καβαλημένα ή μισοκαβαλημένα πεζοδρόμια από αυτοκίνητα και μηχανές, διπλοπαρκαρίσματα, κατάληψη ιδιωτικών χώρων στάθμευσης ή και εισόδων κατοικιών, παρεμπόδιση κυκλοφορίας λεωφορείων και απορριμματοφόρων και ούτω καθεξής.

Με αφορμή τη νέα φωτογραφική καταγγελία που κατέφτασε την Τετάρτη (27/6) στο «Μένουμε Χολαργό», με νέο παρκάρισμα για… όσκαρ, αυτή τη φορά στην οδό Β. Μελά, δεν θα σταθούμε πάλι στα αίτια του προβλήματος, αλλά κάπου αλλού.

Θα σταθούμε στο γεγονός πως σε ένα τόσο σημαντικό και φαρδύ-λειτουργικότατο πεζοδρόμιο, το οποίο βρίσκεται ακριβώς έξω από το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, η Δημοτική Αρχή δεν έχει μεριμνήσει εδώ και τόσα χρόνια να τοποθετήσει κολωνάκια, ώστε να μην μπορεί κανείς να μετατρέπει -και- αυτό το πεζοδρόμιο σε πάρκινγκ.

Το εν λόγω πεζοδρόμιο, μάλιστα, όπως και το ακριβώς απέναντι, έχει ανακατασκευαστεί πρόσφατα, ούτε μετά την ανακατασκευή, ωστόσο, προβλέφθηκε να προστατευτεί με τα απαραίτητα κολωνάκια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται καθημερινά εικόνες σαν αυτή που απέστειλε στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής η Γ.Δ.