Το «Μένουμε Χολαργό» σας πάει Φουρέιρα!


Ως επίσημος υποστηρικτής επικοινωνίας του 24ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της πόλης προσφέρει σε έναν τυχερό ένα διπλό εισιτήριο για τη μοναδική καλοκαιρινή εν Ελλάδι συναυλία της εκρηκτικής περφόρμερ, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Την ώρα που το διπλό εισιτήριο για τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρήκε τον κάτοχό του, το «Μένουμε Χολαργό» επιστρέφει, αυτή τη φορά με ένα διπλό εισιτήριο για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο νέο μεγάλο μας διαγωνισμό είναι ένα Like, ένα Comment ή ένα Share (Public) στον παρακάτω σύνδεσμο, έως και το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018, όταν και θα ανακοινωθεί ο τυχερός ή η τυχερή, που μαζί με το άτομο της αρεσκείας του/της θα απολαύσει από κοντά τη δεύτερη νικήτρια της φετινής Eurovision, σε ένα σόου που θα μείνει αξέχαστο, στους ρυθμούς του Fuego και όλων των μεγάλων επιτυχιών της!

Και οι εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει εδώ στο «Μένουμε Χολαργό» για όλους εσάς, συνεχίζονται!

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά, διότι τα καλύτερα έρχονται!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/menoumeholargo/posts/966729730162605

Όσοι δεν διαθέτετε προφίλ στο Facebook μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στέλνοντας ένα email στο menoumeholargo@gmail.com, γράφοντας ως θέμα τη λέξη «Διαγωνισμός» και στο κείμενο απλώς το ονοματεπώνυμό σας.