Ηλίας Γκότσης, ένας… Survivor Παπαγιώτης (pics)


Νικητής του 5ου κύκλου της ελληνικής εκδοχής του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αναδείχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/7) στο άλσος Βεΐκου ο 28χρονος personal trainer και συντοπίτης μας, Ηλίας Γκότσης.


Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί εδώ και λίγο καιρό στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ, Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα, είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, ενώ η τρίτη συμμετέχουσα του ημιτελικού, Μελίνα Μεταξά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφο του κοινού και να βρεθεί στο μεγάλο τελικό.

Σε ένα τελικό που και φέτος πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Γαλατσίου, εντός του άλσους Βεΐκου, με τους Γκότση και Δαλάκα να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του τελικού μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού εισέβαλε στο χώρο της εκδήλωσης, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στο χώρο, που αδημονούσε για το όνομα του μεγάλου νικητή, ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ ο Ηλίας Γκότσης έπεσε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Εντός των… τειχών, τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρασκήνιο της υπόθεσης Γκότσης-Survivor, αφού στην επιτυχία του Παπαγιώτη παίκτη το δικό τους λιθαράκι προσέφεραν διάφοροι τοπικοί παράγοντες, με πρώτους και καλύτερους τον Κώστα Τίγκα και την Ειρήνη Βεντουζά.

Ο μεν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος, με mass sms από τη βραδιά (12/7) του ημιτελικού κάλεσε τους πάντες, ψηφοφόρους του και μη, να στηρίξουν τον Ηλία Γκότση, ενώ η υπεύθυνη του Φεστιβάλ, με συνεχείς αναρτήσεις της στο Facebook, εξέφραζε με κάθε ευκαιρία τη θέση της υπέρ του συντοπίτη της.

 


Τα ανωτέρω δεν έχασε την ευκαιρία να… καυτηριάσει ένας άλλος «επώνυμος» συμπολίτης μας, ο οποίος μάλιστα φημολογείται πως θα ηγηθεί του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο λόγος για τον Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτα Κανάκη, που με ένα μακροσκελές post στο Facebook, εμμέσως πλην σαφώς, χαρακτήρισε… Γκόρτσο τον Κώστα Τίγκα.