Πιάστηκε στα πράσα κλέφτης ποδηλάτων


Επ’ αυτοφώρω σύλληψη στην οδό Κατσιμπίρη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού | Στο ΑΤ της οδού Υμηττού και άλλο ποδήλατο από προηγούμενη κλοπή

Στα… πράσα πιάστηκε το πρωί της Τετάρτης (25/7) στην οδό Κατσιμπίρη 4Α ένας νεαρός άνδρας, την ώρα που είχε εισβάλει κανονικά στο οίκημα προκειμένου να κλέψει ποδήλατα τα οποία προφανώς από πριν είχε βάλει… στο μάτι.

Ένοικος διαμερίσματος που αντιλήφθηκε τις κινήσεις του δράστη ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, με άνδρες του ΑΤ Χολαργού να καταφθάνουν έγκαιρα και να συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω τον εισβολέα.

Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε ένα ακόμη ποδήλατο, τύπου Mountain, μάρκας Leader και ροζ χρώματος, το οποίο βρίσκεται στο ΑΤ και όποιος το αναζητά μπορεί να απευθυνθεί εκεί.

Η σχετική καταγγελία που έφτασε στο «Μένουμε Χολαργό» την Πέμπτη (26/7) αναφέρει:

«Καλημέρα σας,

Χθες 25/7 στις 6:30 το πρωί επί της οδού Κατσιμπίρη 4Α, νεαρό άτομο και πιθανότατα χρήστης ενδοφλέβιων ουσιών, παραβίασε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας μας, κατέβηκε στο γκαράζ και προσπάθησε να κλέψει ποδήλατα τύπου mountain. Συγκάτοικος αντιλήφθηκε την κίνησή του και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού. Λίγο πριν είχε κλέψει από άλλη πολυκατοικία παιδικό ποδήλατο τύπου mountain και μάρκας Leader χρώματος ροζ. Το συγκεκριμένο ποδήλατο βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού και όποιος το αναζητά μπορεί να απευθυνθεί εκεί!

Σας ευχαριστώ.

Με τιμή,

Δ.Γ.».