Άνοιξαν το αυτοκίνητο του Μπάμπη Στάικου (pics)


Θύμα κλοπής και ο γνωστός Παπαγιώτης αρχιτέκτων-μηχανικός και μέγας δωρητής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο οποίος καλεί τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες να «στείλουν σπίτι του το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, ώστε να ασχολείται με τα… επτά μεταπτυχιακά του και τα… δεκαεννιά διδακτορικά του και όχι άλλο με το Δήμο».

Μετά την -επίσης κάτοικο Παπάγου- Δημοτική Σύμβουλο και υπεύθυνη του Φεστιβάλ, Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, θύμα κλοπής έπεσε και ο Παπαγιώτης αρχιτέκτων-μηχανικός και μέγας δωρητής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Μπάμπης Στάικος.

Ο κ. Στάικος αντίκρισε το πρωί της Παρασκευής (17/8) το αυτοκίνητό του διερρηγμένο, με τους ληστές να έχουν σπάσει το τζάμι και να έχουν αφαιρέσει την οθόνη και τα όργανα του ραδιοφώνου από το ταμπλό του οχήματος.

Ως τραγική ειρωνεία, μία μόλις ημέρα νωρίτερα (16/8), ο Μπάμπης Στάικος μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook είχε καυτηριάσει τη διοίκηση Αποστολόπουλου για το ανεπαρκές αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές του Δήμου, καταγγέλλοντας μάλιστα πως οι οδηγοί της ιδιωτικής εταιρείας στην οποία ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού έχει αναθέσει τις νυχτερινές περιπολίες, αντί να κάνουν τη δουλειά τους, το ρίχνουν στον… ύπνο!

Με τις Δημοτικές Εκλογές να πλησιάζουν (Μάιος 2019) και τον ίδιο να έχει ταχθεί ήδη στο πλευρό του -επίσης Παπαγιώτη- υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα, ο Μπάμπης Στάικος ζητά με έντονη αγανάκτηση από τους δημότες Παπάγου-Χολαργού να «στείλουν σπίτι του τον εξαφανισμένο Δήμαρχο Αποστολόπουλο», συμπληρώνοντας με περισσή δόση ειρωνείας πως εκεί ο αγαπητός του κατά τ’ άλλα φίλος Ηλίας θα έχει την ευκαιρία να «ασχοληθεί με τα επτά μεταπτυχιακά του και τα δεκαεννιά διδακτορικά του».