«Αποκαλυπτήρια» για τον ΑΚΟ Άρη Χολαργού!


Όλες οι προσθαφαιρέσεις στο γυναικείο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ για τη σεζόν 2018-2019, αποκλειστικά στο «Μένουμε Χολαργό».

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης, σε συνεργασία με τον κόουτς Σπύρο Γεωργουδάκη και τη βοηθό του, Φάννυ Ροΐδου, προχώρησε στις κατάλληλες κινήσεις, προσθέτοντας για μία ακόμη χρονιά στο δυναμικό της όλα εκείνα τα «όπλα» που απαιτούνται για τη δύσκολη συνέχεια που αναμένεται στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών (2018-2019), με στόχο ο περσινός δευτεραθλητής σύλλογος της πόλης μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που συμβαίνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, υπό την Προεδρία της αγαπητής σε όλους Μαρίσας Αραπούδη.

Για τη νέα χρονιά, που ξεκίνησε επίσημα με την πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, τη συνεργασία τους με τον Άρη ανανέωσαν οι Νίκη Τσιρίμπαση, Όλγα Σμυρναίου, Άγη Παπαδρόσου, Σεμίνα Τσοκανά, Ευγενία Πολιτοπούλου, Δάφνη Τζαμαρία, Σοφία Καράμπελα, Δήμητρα Σταυροπούλου, Κωσταντίνα Τσότρα και Δέσποινα Θανασούλα, με τον βασικό κορμό να παραμένει στην ουσία στη θέση του, συμπεριλαμβανομένης και της Αννέλας Παναγοπούλου, που επιστρέφει… σπίτι της.

Παρελθόν από τις «κιτρινόμαυρες» αποτελούν οι Μαρία Κόρμπου (Αμύντας), Νικόλ Τρανούλη, Χριστίνα Αθανασίου (υποσχετική στον ΦΟ Τούφας), Βασιλική Ζάβρα, Εμμανουέλα Σερέπα και Άννα Βερροιοπούλου, τις οποίες σύσσωμη η μπασκετική αθλητική οικογένεια του Χολαργού ευχαριστεί θερμά για τις υπέροχες στιγμές που έζησαν μαζί στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Αναφορικά με τις νέες μεταγραφικές προσθήκες, η διοίκηση του Άρη καλωσορίζει στο «Αντώνης Τρίτσης» τις Φλώρα Μηριούνη, Αφροδίτη Τζιοβάρα, Ειρήνη Φρέρη και Βασιλική-Μαρία Παζαρίδη, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το ρόστερ του γυναικείου τμήματος θα στελεχωθεί και από αθλήτριες της ομάδας των Νεανίδων.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό των νέων «κιτρινόμαυρων» μεταγραφικών αποκτημάτων (με το παράθυρο πάντως για ορισμένες ακόμη προσθήκες να παραμένει ανοιχτό):

Φλώρα Μηριούνη:

Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομών του ΑΟ Σπόρτινγκ (Κορασίδες, Νεανίδες), με συμμετοχή και στο Γυναικείο Τμήμα του συλλόγου. Την περίοδο 2016-2018 αποτέλεσε παίκτρια της ΑΕΣ Γαλατσίου, αγωνιζόμενη στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Αφροδίτη Τζιοβάρα:

Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, μέχρι το 2014. Το 2014 μεταπήδησε στην Ακαδημία Ηλιούπολης 2008 στη Γ’ ΕΣΚΑ και τη χρονιά 2015-2016 συμμετείχε στην ίδια ομάδα, όπου ανέβηκε στη Β’ ΕΣΚΑ. Στο σωματείο της Ακαδημίας παρέμεινε μέχρι το 2017, όταν και μεταγράφηκε στην ομάδα του ΠΑΟ Θριάμβου Δάφνης.

Ειρήνη Φρέρη:

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες των ΓΣ Απόλλωνα (Α’ ΕΣΚΑ), ΑΣ Παπάγου (Α’ ΕΣΚΑ), Μελισσίων (Α’ ΕΣΚΑ), Προμηθέα Χαλανδρίου (Α’ ΕΣΚΑ), ΓΣ Περιστερίου (Α’ ΕΣΚΑ), Τρίτωνα (Α’ ΕΣΚΑ), Γαλατσίου (Α’ ΕΣΚΑ) και ΦΕΑ (Α2 Εθνική Κατηγορία).

Βασιλική-Μαρία Παζαρίδη:

Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομών της ΑΓΕ Χαλκίδας. Τη χρονιά 2000-2001 πήρε μεταγραφή στα τμήματα υποδομών του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Άνω Λιοσίων (ΔΑΣΑΛ), όπου παρέμεινε μέχρι το 2006, έχοντας συμμετοχές και στην Α1 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα του ΔΑΣΑΛ, καθώς και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών (2004). Την αγωνιστική χρονιά 2006-2007 πήρε μεταγραφή στην Κύπρο και στην ομάδα της Λεμεσού Γερμασόγεια, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Κύπελλο Κύπρου και την τρίτη θέση στο Κυπριακό Πρωτάθλημα Γυναικών. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την  ομάδα της ΑΕ Έξω Παναγίτσας και το 2008-2009 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑ με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, όπου κατέλαβε την 4η θέση. Το χρονικό διάστημα 2009-2012 απείχε από τους αγωνιστικούς χώρους, για να κάνει την επανεμφάνισή της  με την ομάδα του ΓΣ Ωρωπού (Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών) τη χρονιά 2012-2013, όπου κέρδισε και την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ  Γυναικών. Τη χρονιά 2015-2016 αγωνίστηκε στην ομάδα ΑΕ Εστία Φιλίας-Θησέας στη Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών, όπου κέρδισε μία ακόμη άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Πριν τη μεταγραφή της στην ομάδα του ΑΚΟ Άρη Χολαργού και τις χρονιές 2016-2017 & 2017-2018, συμμετείχε στην ομάδα του ΓΑΣ Καλυβίων, όπου κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία (2016-2017) και Α1 Εθνική Κατηγορία (2017-2018). Είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχει συμμετοχές στην Εθνική Νεανίδων (2002-2003) και την Εθνική Γυναικών (Μεσογειακή Ομάδα 2005).