Χολαργός σημαίνει… Παναθηναϊκός!


Το «Αντώνης Τρίτσης» η έδρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2018-2019 | Διαψεύδει, κατ’ αρχήν, η διοίκηση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού

Σύμφωνα με σημερινή (28/8) αποκάλυψη του έγκυρου Sdna.gr, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, σε συνεννόηση με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2018-2019), επέλεξε εν τέλει να δηλώσει ως έδρα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου το κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού (Αντώνης Τρίτσης) και της ανδρικής εκείνο του Πανελληνίου (Κυψέλη).

Είναι η πρώτη φορά που κάποιο «πράσινο» τμήμα θα αγωνίζεται ως γηπεδούχο στην πόλη μας, παρ’ ότι στο παρελθόν Παναθηναϊκός και -πρώην- Δήμος Χολαργού είχαν φτάσει αρκετές φορές κοντά σε αντίστοιχη συμφωνία, δίχως όμως θετική κατάληξη. Μάλιστα, αρχική επιθυμία της… μάνας του -πράσινου- λόχου, όπως αυτή εκφράστηκε σε πρόσφατη συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή, ήταν να αγωνίζεται και το ανδρικό τμήμα της πετοσφαίρισης στο Δήμο μας, με το τελευταίο να χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Χολαργού και το πρώτο το αντίστοιχο του Παπάγου.

Ωστόσο, η λύση αυτή δεν προχώρησε, με τις πράσινες… αμαζόνες να έρχονται τελικά μόνες τους στο Νταμάρι και τους άνδρες να οδεύουν στο πιο γνώριμο σε αυτούς κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υψηλόβαθμο στέλεχος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού, με αποκλειστικές του δηλώσεις στο «Μένουμε Χολαργό», ενώ δεν διέψευσε το ανωτέρω ρεπορτάζ, αρνήθηκε την ύπαρξη οριστικής συμφωνίας μεταξύ Δήμου και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με το πρόσχημα της έλλειψης ωρών για τη χρησιμοποίηση του «Αντώνης Τρίτσης».

Εν αναμονή λοιπόν των οριστικών αποφάσεων και ανακοινώσεων, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται προ των πυλών ενός καταπράσινου κυριολεκτικά και… οπαδικά Δήμου, διαφημίζοντας με τον τρόπο αυτό ακόμη περισσότερο στο πανελλήνιο το Χολαργό και τις υποδομές του.