Δημοπρατείται το ανθοπωλείο του Κοιμητηρίου Παπάγου


Πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ανθοπωλείου εντός του Κοιμητηρίου Παπάγου διενεργείται την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού.

Πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία πρόκειται να διενεργηθεί για την εκμίσθωση ακινήτου για τη λειτουργία ανθοπωλείου που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Λ. Περικλέους 55), την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ., ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών, σύμφωνα με τους όρους που καθόρισε η Οικονομική Επιτροπή, με την υπ’ αριθμ. 163/01/08/2018 απόφασή της.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο Δημαρχείο (Ισόγειο, Τμήμα Εσόδων, τηλ. 2132002846-848) και στην ιστοσελίδα του Δήμου (http://www.dpapxol.gov.gr/diagonismoi/prokirikseis/item/4540-dimoprasia-gia-tin-ekmisthosi-akinitou-gia-ti-leitourgia-anthopoleiou.html), από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής τους στην πλειοδοτική δημοπρασία, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.