Έρχονται εξέδρες και διαρκείας για τη Χολαργάρα!

Ξεκίνησαν τα έργα στο κλειστό, θέμα χρόνου η ανακοίνωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας | Στον HolargosBC και οι Κώττας, Σκουλίδας, Καλαϊτζάκης

Απόλυτη δικαίωση για το «Μένουμε Χολαργό» η πολυπόθητη και αυτονόητη εδώ και λίγες ημέρες έναρξη των εργασιών αναβάθμισης του «Αντώνης Τρίτσης», ώστε οι Χολαργιώτες να καμαρώνουν από τον προσεχή Οκτώβριο στην Α1 την ομάδα της πόλης τους, στην πόλη τους!

Το «Μένουμε Χολαργό» βγήκε από την πρώτη στιγμή μπροστά, πρότεινε την αύξηση της χωρητικότητας του κλειστού ώστε η ομάδα να μη χρειαστεί να… ξεσπιτωθεί και με σύμμαχο την αναμορφώτρια διοίκηση της ΑΕΧ και τη Δημοτική Αρχή το όραμα του νέου «Αντώνης Τρίτσης» άρχισε ήδη να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τη μετατόπιση του αγωνιστικού χώρου προς την ήδη υπάρχουσα κεντρική κερκίδα, κάτω από την οποία θα μεταφερθούν και οι δύο πάγκοι, ενώ οι νέες εξέδρες που θα αυξήσουν τη χωρητικότητα από τις 800 θέσεις στις 1.300 θα εγκατασταθούν πέριξ του παρκέ, μεταμορφώνοντας το «Τρίτσης» σε ένα μικρό παλατάκι!

Την ίδια ώρα στην ΑΕ Χολαργού είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-2019, που θα είναι και η πρώτη που θα βρει το σύλλογο στη Basket League. Ως εκ τούτου, οι μαγικές… κάρτες αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες, με τους Χολαργιώτες να ετοιμάζονται για μεγάλες μπασκετικές στιγμές από το προσεχές φθινόπωρο.

Σο πλαίσιο αυτό, κάτοικοι του… γαλατικού χωριού της Α1 από τη νέα περίοδο θα είναι και οι Θωμάς Κώττας (διεθνής σέντερ από ΑΓΟ Ρεθύμνου), Διονύσης Σκουλίδας (διεθνής γκαρντ από Κόροιβο Αμαλιάδας) και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (διεθνής γκαρντ από Άρη, δίδυμος αδερφός του Γιώργου Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού).