Τίμησαν την προστάτιδά τους οι Χολαργιώτες (vid, pics)


Πλήθος πιστών για μία ακόμη χρονιά στη γιορτή της Παναγίας της Φανερωμένης | Φωτογραφικό υλικό και ολόκληρη η περιφορά της εικόνας και του επιταφίου μέσα από την κάμερα του «Μένουμε Χολαργό»

Για μία ακόμη χρονιά οι Χολαργιώτες κατέκλυσαν τον καθεδρικό ναό της πόλης, στον πανηγυρικό και αρχιερατικό εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Αυγούστου 2018. Της ιερής ακολουθίας χοροστάτησε ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Διαυλείας, κ. Αλέξιος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο, ενώ αρκετοί ήταν και φέτος οι ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους την πόλη, το ναό και τους εφημερίους του. Ρόλο τελετάρχη κατείχε, ως είθισται, ο προϊστάμενος του ναού, Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρης Τούτουζας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και ο Χολαργιώτης Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης.

Το «Μένουμε Χολαργό» σας προσφέρει μερικές χαρακτηριστικές φωτοστιγμές της παραμονής της μεγάλης εορτής, καθώς και βίντεο με ολόκληρη την περιφορά της εικόνας και του επιταφίου της Παναγίας της Φανερωμένης, στους δρόμους του Χολαργού.

Χρόνια Πολλά!