Απάντηση Αυγουρόπουλου για το πεζοδρόμιο της οδού Σύρου


Τη δική του εκδοχή στο θέμα που ανέδειξε ύστερα από καταγγελίες κατοίκων την Κυριακή (9/9) το «Μένουμε Χολαργό», έδωσε προφορικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Ο κ. Αυγουρόπουλος, ο οποίος μετρά μόλις μία εβδομάδα στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής & Προώθησης της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, υπογράμμισε στο «Μένουμε Χολαργό» πως το θέμα της διπλής, παράνομης μάντρας επί της οδού Σύρου 17 είναι κάτι που απασχολεί ήδη την Τεχνική Υπηρεσία, η οποία, σε συνεννόηση με τη γηραιά ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας στην οποία ανήκει η μάντρα, προσπαθεί να βρει λύση ώστε το εκεί πεζοδρόμιο να μεγαλώσει και να γίνει προσπελάσιμο.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο έχει ήδη οριοθετηθεί με την υπάρχουσα κατάσταση, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες και που μπορεί να διαπιστώσει κανείς και ιδίοις όμμασι επί τόπου, πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και να βρεθεί λύση στο… μέλλον, το ανακατασκευασμένο πεζοδρόμιο θα πρέπει να ξηλωθεί ξανά, ώστε να αποκτήσει με νέες εργασίες το απαιτούμενο φάρδος.

Κοινός παρονομαστής: Είτε μείνει ως έχει, είτε αποκτήσει το απαιτούμενο φάρδος, πάλι κανείς δεν πρόκειται να βαδίζει επάνω του…