Από τον Άρη Χολαργού… στη Super League!


Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του ΑΠΟ Άρη Χολαργού είναι γεγονός, αφού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, καθώς και από την ανδρική ομάδα, μεταγράφονται σε επαγγελματικά σωματεία.

Για πρώτη φορά, το Σεπτέμβριο του 2014 ο Νίκος Μεντής (γενν. 2000) μεταγράφηκε στην Κ15 της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Πριν από ένα χρόνο, ο Θίμος Κωνσταντινίδης (γενν. 2001) μεταγράφηκε στην Κ17 της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, καθώς και ο Γιώργος Τσίρος (γενν. 1995) στον Αήττητο Σπάτων (Γ’ Εθνική).

Αυτό το καλοκαίρι, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μεταγράφηκαν στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόκειται για τους Νικόλαο Βλασσόπουλο (γενν. 2004) και τον Γιάννη Πάνου (γενν. 2004). Ακόμη, οι Κωνσταντίνος Χριστόπουλος (γενν. 2000) και Σπύρος Παπακώστας (γενν. 2000) -οι οποίοι συμμετείχαν τα τελευταία δύο χρόνια και στην ανδρική ομάδα- μεταγράφηκαν στην Κ20 της ΠΑΕ Ατρόμητος και στην Κ19 της ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων, αντίστοιχα.

Τέλος, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κατσίκας, που από την ηλικία των 15 ετών έπαιξε βασικός για δύο χρονιές στην ανδρική ομάδα, το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’ ΕΘΝΙΚΗ), ενώ φέτος συνέχισε την ανοδική του πορεία υπογράφοντας στην ΠΑΕ Λαμία (Α’ ΕΘΝΙΚΗ).

Το ΔΣ του ΑΠΟ Άρη Χολαργού και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Βασίλης Τσίρος, τους εύχονται καλή σταδιοδρομία και να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.