Έζησαν το δικό τους παραμύθι! (pics)

Πέρα από κάθε προσδοκία η προσέλευση μικρών και μεγάλων στη 2η Παραμυθούπολη που διοργάνωσε ο ΔΟΚΜΕΠΑ | Χορηγός επικοινωνίας: Μένουμε Χολαργό

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 το Μεγάλο Πάρκο του Παπάγου γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές. Γονείς και παιδιά ενθουσιασμένοι απόλαυσαν παραμυθοσυναυλία, θεατρικές παραστάσεις, φουσκωτά, καλλιτεχνικά εργαστήρια και βόλτες με το τρενάκι.

Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Χρήστος Δημόπουλος, ήταν εκεί. Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Για μία ακόμη χρονιά οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας θαύμασαν τα έργα ζωγραφικής των μικρών τους. Έγραψαν μαζί με τα παιδιά τους ευχές για το δέντρο της Αγάπης

Ξυλοπόδαροι, κούνελοι και ήρωες παραμυθιών φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν τους μικρούς τους φίλους. Ιδιαίτερη ατραξιόν το bubble show.

Μεγάλη προσέλευση είχαν επίσης και τα εργαστήρια εικαστικών και ρομποτικής, κατασκευής κούκλας, δακτυλόκουκλας από γυψόγαζα, κατασκευής μουσικών οργάνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήριο για αρκούδες και καμηλοπαρδάλεις και πολλά άλλα!

Προσφέρθηκε άφθονο παγωτό και τα παιδιά μας απόλαυσαν πολύ παιχνίδι στα φουσκωτά με χιλιάδες μπουρμπουλήθρες και χαρούμενη μουσική.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των βιβλιοπωλείων Monogram και Ατραπός και το σύγχρονο παντοπωλείο Root56.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά :

Τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο που υποστήριξε αυτή την πρωτοβουλία.

Την Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη-Βλάχου που μας διέθεσε το τραινάκι του Δήμου.

Τον κ. Μακρίδη της εταιρίας click service (Ασπασίας 66), εκπρόσωπο της Επανεκκίνησης για την προσφορά σετ ζωγραφικής στα παιδιά που έλαβαν μέρος στο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τον κ. Σιωμόπουλο από το D.C.A.C. Sports Academy.

Τον κ. Παντελή Μπαλή από την Φωτογραφική ομάδα Παπάγου-Χολαργού.

Τους φοιτητές του τμήματος προσχολικής αγωγής του ΤΕΙ Αθήνας για την εθελοντική συμμετοχή και την βοήθειά τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προϊστάμενες και το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και όλο το προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ για την βοήθειά του και την παρουσία του.

Τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κ. Θανάση Αυγουρόπουλο.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την Αντιδήμαρχο καθαριότητος κ. Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητος για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τους χορηγούς μας Ιασώ General, Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και Α.Β. Βασιλόπουλος.

Τους χορηγούς επικοινωνίας.

Στόχος μας είναι η Παραμυθούπολη να γίνει ένας πυλώνας πρωτότυπης δημιουργίας και μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά της πόλης μας.

Χρύσα Παρίση
Δημοτική Σύμβουλος
Πρόεδρος ΔΟΚΜΕΠΑ