Φωτοστιγμές από τον αγιασμό του ΚΑΠΗ

Και Δελτία Τύπου από ΔΟΚΜΕΠΑ και παράταξη Τίγκα για την επίσημη έναρξη της νέας περιόδου στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Χολαργού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άλλη μια όμορφη χρονιά ξεκίνησε στο ΚΑΠΗ Χολαργού-Παπάγου με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ και πλήθος μελών του ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολοπουλος, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ. Η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κ. Χρύσα Παρίση υποσχέθηκε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Ακολούθως ο δήμαρχος συνομίλησε με μέλη του ΚΑΠΗ.

Γραφείο τύπου & επικοινωνίας ΔΟΚΜΕΠΑ

Δελτίο Τύπου

Αγιασμός στο ΚΑΠΗ

Ο αγιασμός και η έναρξη της νέας περιόδου στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας έγινε στο κτήριο της οδού Αγαμέμνονος

Ο Κώστας Τίγκας επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, συνοδευόμενος από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.ΠΑ. Λουκά Ρίζο και το Γιώργο Ιωαννίδη, στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, παραβρέθηκε στον αγιασμό.

Ο επικεφαλής της παράταξης μαζί με τις εγκάρδιες ευχές τις δικές του και των στελεχών της για μια «Καλή και Επιτυχημένη χρονιά», με «Υγεία και καλές Απολαύσεις» τόνισε πως όπως πάντα στηρίζει έμπρακτα το έργο του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.ΠΑ.

Ευχές λοιπόν, πολλές ευχές από καρδιάς για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ. Πάντα πιστεύαμε ότι ο χώρος αυτός προσφέρεται για πολλές ενδιαφέρουσες, σύγχρονες και πρωτοπόρες δράσεις. Δράσεις που σύντομα θα ανακοινώσουμε σε δημόσια εκδήλωση.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση
Παπάγου-Χολαργού