Καλωσήρθατε στο menoumeholargo.gr


Το «Μένουμε Χολαργό» εγκαινιάζει τη νέα του εποχή, αποκτώντας πιο σύγχρονη, χρηστική και επαγγελματική μορφή.

Ένας μεγάλος κύκλος τεσσάρων ολόκληρων ετών συμπληρώθηκε χθες, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018. Το «Μένουμε Χολαργό» έκλεισε 4 χρόνια στον αέρα μέσα από την πλατφόρμα της Blogger, γιορτάζοντάς τα φιλοξενώντας ευχές από τα σημαντικότερα πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας. Ευχές ειλικρινείς, για τις οποίες χρωστώ προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά, μα και σε όλους εσάς, που είτε με τα μηνύματά σας είτε και δια ζώσης σπεύσατε να μου ευχηθείτε για τα… ιδιότυπα αυτά γενέθλια.

Όπως περίτρανα αποδείχτηκε, το «Μένουμε Χολαργό» ήρθε να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην ενημέρωση τοπικού επιπέδου, στην ενημέρωση γειτονιάς. Εξ ου και η πέρα από κάθε προσδοκία και, πιστέψτε με, αναπάντεχη ανταπόκριση και διαδραστικότητα που ανέπτυξε το «Μένουμε Χολαργό» αυτά τα 4 χρόνια με το κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε 4 χρόνια ξεπεράσαμε με χαρακτηριστική ευκολία κάθε άλλο γειτονικό τοπικό Μέσο, είτε ηλεκτρονικό είτε έντυπο, τόσο σε επίπεδο μελών, όσο και επισκεψιμότητας αλλά και αναγνωρισιμότητας.

Τι απέμενε; Το βήμα… παραπέρα! Αυτό ομολογώ πως δεν ήταν στο δικό σας χέρι (αν και πολλοί ήδη το ζητούσατε), αλλά στο δικό μου. Αυτό το επόμενο βήμα, λοιπόν, είναι από σήμερα, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, στον… αέρα! Το menoumeholargo.blogspot.gr δίνει τη θέση του στο menoumeholargo.gr. Το blog (μπλογκ-ιστότοπος ή πιο σωστά… ιστοημερολόγιο) γίνεται site (σάιτ-ιστοσελίδα). Με πιο σύγχρονη, πιο χρηστική και πιο επαγγελματική μορφή, αφού πλέον κάθε επιχείρηση του Χολαργού και του Παπάγου θα έχει τη δυνατότητα διαφήμισης, φιλοξενίας και προβολής της στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής.

Καλώς ήρθατε, ξανά, λοιπόν!

Μανώλης Χάλκος
Μένουμε Χολαργό