Μάθετε σκάκι με το ΓΑΣΧ!


Ξεκινά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 η χρονιά για το πετυχημένο τμήμα Σκάκι του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού.

Συνεχίζεται με επιτυχία η λειτουργία της ακαδημίας σκάκι του ΓΑΣ Χολαργού στο γνωστό χώρο (κτίριο ΚΑΠΗ, 2ος όροφος, Αγαμέμνονος 4, Χολαργός). Μπορούν να εγγράφονται παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες. Οι σκακιστές χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεών τους.

Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας είναι να μάθουν τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι να παίζουν και να απολαμβάνουν το σκάκι, γυμνάζοντας ταυτόχρονα την ψυχή και το μυαλό τους. Ένας επιπλέον στόχος είναι η προετοιμασία για συμμετοχή σε αγώνες, ομαδικούς και ατομικούς.

Επιμορφωτής του τμήματος είναι ο Μάριος Μολφέτας, τον οποίο πλαισιώνει ομάδα προπονητών, αποτελούμενη από ικανούς νεαρούς σκακιστές του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του ΓΑΣΧ, στο Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ», Ζακύνθου 2 και Φανερωμένης, τηλ. 2106522954 (ή άμεσα με τον υπεύθυνο του  σκάκι, κ. Ψαθάκη, στο τηλ. 6983503582).

Εγγραφές καθημερινά, (Δευτ.-Παρασκ. 17:00-21:00, Σαβ. 10:00-12:00), μαθήματα-δραστηριότητες από 15 Σεπτεμβρίου έως μέσα Ιουνίου.

Επίσης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου: www.gas-holargos.gr