Με τιμή στον κλήρο ο αγιασμός του ΣΠΠ


Τον Αρχιμανδρίτη και Διευθυντή του Ιδρύματος «Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, π. Νικόδημο Φαρμάκη, τίμησε στην τελετή του αγιασμού ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών & ΑμΕΑ Χολαργού.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Δελτίο Τύπου

22 Σεπ. 2018

Με κάθε Μεγαλοπρέπεια ο Αγιασμός στο Σύνδεσμο για τη Νέα Χρονιά. Τιμήθηκε ο π. Νικόδημος Φαρμάκης

Στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ έγινε με αγιασμό στον προ του Ιερού Ναό του Αγ. Στυλιανού, χώρο και με κάθε μεγαλοπρέπεια στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, η επίσημη έναρξη των εργασιών για τη νέα χρονιά. Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Νεκτάριος Καρσιώτης, ο π. Νικόδημος Φαρμάκης και πλήθος Ιερέων της πόλης.

Μετά τον Αγιασμό για την επίσημη έναρξη των εργασιών της νέας χρονιάς, σε μια σύντομη αλλά υπέροχη ομιλία του ο π. Νεκτάριος Καρσιώτης απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους.

Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα, προς τους γονείς των 202 παιδιών και τα λοιπά μέλη του Συνδέσμου για να τους ενημερώσει για τις λεπτομέρειες των υπηρεσιών που παρέχονται.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας εξέφρασε δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς τον π. Νικόδημο Φαρμάκη για την πολύτιμη συνδρομή του, στα πλαίσια της πολυετούς εμπειρίας του στα θέματα Στέγης Υποστηριζόμενης διαβίωσης. Εκ μέρους των ωφελουμένων παιδιών του Συνδέσμου, των Γονέων και Κηδεμόνων τους, αλλά και των μελών του ΔΣ του επέδωσε την πλακέτα του Συνδέσμου.

Όλοι οι παριστάμενοι γονείς και κηδεμόνες εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την μέχρι τούδε λειτουργία του Συνδέσμου και ευχαρίστησαν θερμά την επιστημονική ομάδα και τα στελέχη που την υλοποιούν.

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοηθούν το Σύνδεσμο.

Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας
Πρόεδρος