«Ντου» ΣΚΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κατά πλειοψηφία υπερψηφίστηκαν την Πέμπτη (27/9) απολογισμός και ισολογισμός του 2017, σε μια συνεδρίαση που σημαδεύτηκε από τη μαζική προσέλευση διαμαρτυρίας των μελών του νεοσύστατου στιβικού συλλόγου, ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου.

Με την αντιπολίτευση να ψηφίζει λευκό, η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου πέρασε κατά πλειοψηφία τον απολογισμό και τον ισολογισμό του έτους 2017, με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού να εξακολουθεί να διατηρεί ένα αποθεματικό περίπου 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα αποθεματικό που αντί να έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στην ανέγερση του κολυμβητηρίου του Χολαργού, στην ανάπλαση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παπάγου, σε αντιπλημμυρικά έργα, στη δημιουργία του ΚΑΠΗ Παπάγου, στην κατασκευή χώρων στάθμευσης σε κομβικά σημεία του Δήμου και σε δράσεις ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής, «κληρονομείται» από Δήμαρχο σε Δήμαρχο προκειμένου ο εκάστοτε δημοτικός άρχοντας να παριστάνει τον… σώφρονα διαχειριστή της… πολυκατοικίας.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θέλουν πλέον οι δημότες. Έναν… σώφρονα διαχειριστή ή έναν ικανό Δήμαρχο; Ερώτημα που αναπόφευκτα θα απαντηθεί σε οκτώ μήνες από σήμερα.

Περισσότερο και από τον απολογισμό, ωστόσο, τη συνεδρίαση της Πέμπτης (27/9) σημάδεψε η μαζική προσέλευση διαμαρτυρίας των μελών του νεοσύστατου στιβικού συλλόγου της περιοχής, του ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, με τους ανθρώπους του σωματείου να επιθυμούν να λάβουν το λόγο προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους προς τη διοίκηση του ΔΟΠΑΠ και του Δήμου, για τον αποκλεισμό του ΣΚΑ από το Δημοτικό Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ».

Έναν λόγο που τελικά δεν έλαβαν ποτέ, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Βαλυράκη, να παραπέμπει με έμμεσο τρόπο το αίτημά τους στις… καλένδες.