Πάει ΟΑΚΑ ο Χολαργός


Φιλική… πρόβα τζενεράλε για τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη το Σάββατο (29/9) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, απέναντι στην κάτοχο του Basketball Champions League, ΑΕΚ.

Το πιο σημαντικό φιλικό προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας θα δώσει ο Χολαργός το απόγευμα του Σαββάτου (29/9, 6 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει την δυνατότητα να δει τους παίκτες του στο crash test πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και να διαπιστώσει το βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Τα ως τώρα δείγματα γραφής ήταν καλά, αλλά απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ο τεχνικός του Χολαργού θα μπορεί να εξάγει τα πιο ασφαλή συμπεράσματα, δεδομένης και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Οι μοναδικές απουσίες που υπάρχουν είναι του Ντάριν Ντόρσεϊ και του Γρηγόρη Ραλλάτου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από διάστρεμμα και υποβάλλονται σε θεραπευτική αγωγή. Ακόμη δεν είναι έτοιμοι και αναμένεται να μείνουν και σ’ αυτό το φιλικό εκτός δράσης.

Στο μεταξύ, στο κλειστό του Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Παρασκευής (28/9) για το Χολαργό, καθώς στο «Αντώνης Τρίτσης» γίνονται εργασίες, προκειμένου το «σπίτι» της ομάδας να είναι έτοιμο για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο Άρης Λυκογιάννης και οι παίκτες του το τελευταίο διήμερο προπονούνται στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» και γι’ αυτό το λόγο η ΚΑΕ Χολαργός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τη διοίκηση του δημοτικού γυμναστηρίου, όσο και την ομάδα του Αμαρουσίου για τη διευκόλυνση που παρείχε, προκειμένου η ΑΕΧ να προπονείται χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.