Συγχαίρει Μιχαήλ ο Τίγκας


Το στέλεχος της παράταξής του, Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ, συγχαίρει για την ανάληψη των καινούργιων του καθηκόντων ως Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού (ΚΕΤεΣ) ο Επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού», Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Διαβάστε αναλυτικά:

14 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήρια στο Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ για την ανάληψη των καινούργιων καθηκόντων του ως Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού (ΚΕΤεΣ)

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον εξαίρετο επιστήμονα και στέλεχος της παράταξής μας Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ για την ανάληψη των καινούργιων καθηκόντων του ως Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογίας του Στρατού (ΚΕΤεΣ). Η καινούργια θέση που αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Επικεφαλής του Γραφείου Διαστημικής Πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασίας στην ερευνητική προσπάθεια του Ελληνικού Στρατού.

Ο Κώστας Τίγκας επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού δήλωσε: «Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας, με σπουδαία επιστημονική δράση και αξιοσημείωτη προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας όταν συντοπίτες μας αναλαμβάνουν τόσο σημαντικές θέσεις. Ο Γιώργος Μιχαήλ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός ανταμείβονται. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο Δρ. Γεώργιος Μιχαήλ είναι Διδάκτορας Μηχανικός Ε.Μ.Π. (PhD) και Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Ε.Μ.Π. (MEng) και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην εφαρμοσμένη επιστήμη του μηχανικού ηλεκτρονικής και τηλεπικοινωνιών (MAEng).