Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις σε 25ης Μαρτίου και Υμηττού


Οδός 25ης Μαρτίου
Διαβάστε τα ακριβή σημεία και το χρόνο έναρξης των εργασιών.

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με τις οδούς 25ης Μαρτίου και Υμηττού να παίρνουν σειρά. Συγκεκριμένα, η 25ης Μαρτίου θα στρωθεί -σχεδόν- στο σύνολό της και η Υμηττού από την έναρξή της, στην οδό Ανατολής, έως τη συμβολή της με τη Ναυαρίνου.

Για την 25ης Μαρτίου γράφουμε σχεδόν, διότι, ενώ το έργο θα ξεκινήσει κανονικά από την Αναστάσεως, αντί να καταλήξει στο Ηρώο του Χολαργού, θα ολοκληρωθεί πιο πριν και συγκεκριμένα στη συμβολή με την οδό Καραϊσκάκη, λες και το υπόλοιπο, μικρό τμήμα της οδού έως το Ηρώο και την ένωση με την Περικλέους, δεν είναι επίσης 25ης Μαρτίου ή δεν διαθέτει φθορές. Μία ακόμη… καινοτομία της Τεχνικής Υπηρεσίας…

Οι δύο αυτές ασφαλτοστρώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, με τη Δημοτική Αρχή να ζητά την κατανόηση των κατοίκων για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης, ότι στο πλαίσιο του έργου των ασφαλτοστρώσεων, από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν τμηματικά έργα ασφαλτόστρωσης στους παρακάτω δρόμους:
  • Υμηττού από την Ανατολής έως τη Ναυαρίνου
  • 25ης Μαρτίου, ξεκινώντας από την Αναστάσεως έως την Καραϊσκάκη.

Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων».

Οδός Υμηττού