Εγκαίνια για το στίβο του Παπάγου


Εκδήλωση-φιέστα της Δημοτικής Αρχής για την αποπεράτωση του νέου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, με τιμώμενο πρόσωπο τον γνωστό Παπαγιώτη παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Μιχάλη Υφαντή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στις 11.00 το πρωί.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη (2/10) το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού:

Χολαργός, 2 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια Στίβου Αθλητικού Κέντρου Παπάγου

Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο στίβο, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει μεγάλη γιορτή στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, το οποίο αποτελεί πλέον ένα νέο και σύγχρονο χώρο άθλησης.

Με σύνθημα «λάβετε θέσεις» και με τη συνεργασία του προσωπικού του ΔΟΠΑΠ και των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας, θα διεξαχθούν αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά και γονείς στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, στα γήπεδα τένις και beach volley και βέβαια στο στίβο, που πρόσφατα επιστρώθηκε με ταρτάν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο διακεκριμένος αθλητής και συμπολίτης μας, Μιχάλης Υφαντής, για την προσφορά του στον αθλητισμό και στην πόλη μας.

Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00, σε μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό, μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων