Εικόνες ντροπής για τον αθλητισμό και το Χολαργό (pics)


Έργο Αποστολόπουλου και ΔΟΠΑΠ η παντελής αδιαφορία και εγκατάλειψη του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ επί της οδού Ναυαρίνου, με τις εικόνες που δημοσιεύει το «Μένουμε Χολαργό» να εμπεριέχουν στοιχεία εγκληματικής αμέλειας.

Την ώρα που η Δημοτική Αρχή Αποστολόπουλου πραγματοποιεί προεκλογικές φιέστες έναρξης εργασιών ή εγκαινίων, προτάσσοντας τάχα τον αθλητισμό ως προτεραιότητα, οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε Χολαργό και Παπάγου συνεχίζουν να δυσφημούν το Δήμο σε όλη την επικράτεια.

Πέρα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παπάγου, το οποίο παραμένει επί δεκαετίες το μοναδικό «ξερό» σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ επί της Περικλέους που μήνες μετά την ανακαίνισή τους άρχισαν να… σκάνε, με τα αντίστοιχα στο Νταμάρι να περιμένουν… ακόμη το μπαλόνι και τον διπλανό στίβο το ταρτάν, η επιτομή της «αλητείας» συνεχίζει να υφίσταται στην οδό Ναυαρίνου.

Οι εικόνες που δημοσιεύει σήμερα Κυριακή (7/10) το «Μένουμε Χολαργό», ύστερα από αλλεπάλληλες καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, δεν μιλούν απλά από μόνες τους, αλλά φωνάζουν. Όπως θα φωνάξει τη Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού ο αρμόδιος εισαγγελέας, όταν το πρώτο παιδί ή ο πρώτος ενήλικας… γκρεμοτσακιστεί στους… φιλόξενους χώρους της εν λόγω εγκατάστασης.