Ενεργοποίηση μελών ζητά το ΚΙΝΑΛ Παπάγου-Χολαργού

Τη συμμετοχή περισσότερων μελών του Κινήματος Αλλαγής στην ενεργή διαδικασία παραγωγής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ζητά η συντονιστική επιτροπή της τοπικής οργάνωσης του πρώην ΠΑΣΟΚ.

Όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το «Μένουμε Χολαργό», το κόμμα της Φώφης Γεννηματά επιθυμεί να παίξει ξανά το δικό του ρόλο στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού και εφόσον καταλήξει στην αυτόνομη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, επικρατέστερος για να ηγηθεί της προσπάθειας θα είναι ο σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Βαλυράκης.

Στο πλαίσιο αυτό, η συντονιστική επιτροπή της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ σε Χολαργό-Παπάγου εξέδωσε την Τετάρτη (3/10) Δελτίο Τύπου μέσω του οποίου ζητά την ενεργοποίηση περισσότερων μελών της παράταξης, με σκοπό να αναδειχθούν προτεραιότητες και προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και βασικό στόχο τη διάδοση της προγραμματικής πρότασης του Κινήματος στην τοπική κοινωνία.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Ιουνίου στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού, εκλέχτηκε επταμελής Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Ο. Κινήματος Αλλαγής Παπάγου-Χολαργού αποτελούμενη από τους:

  • Συντονιστής: Νίκος Ντούρος
  • Αναπλ. Συντονίστρια και Υπεύθυνη Οικονομικού: Βασιλική Κατσούλη
  • Υπεύθυνη Οργανωτικού και Υπεύθυνη Αυτοδιοίκησης: Ιωάννα Παπαγιάννη
  • Υπεύθυνη Ηλεκτρονικού Κόμματος, Επικοινωνίας και Παιδείας: Μαρία Ντέντε
  • Μέλος: Ελευθερία Σιαμέτη
  • Μέλος: Δήμητρα Μωραΐτη
  • Μέλος: Γιώργος Βερόπουλος

Ο συντονιστής και η αναπληρώτρια συντονίστρια έχουν συμπληρωματική ευθύνη και επί των θεμάτων που ανέλαβαν οι υπεύθυνοι ανά τομέα.

Πρώτος στόχος της νέας Σ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής είναι η συμμετοχή περισσότερων μελών του Κινήματος στην ενεργή διαδικασία παραγωγής πολιτική σε τοπικό επίπεδο, η διάδοση της προγραμματικής πρότασης του Κινήματος στην τοπική κοινωνία και η επικοινωνία με φορείς και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών της πόλης.

Σκοπός μας να αναδειχθούν προτεραιότητες και προβλήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, είτε πρόκειται για τοπικές και περιφερειακές υποθέσεις, είτε για ζητήματα γενικότερου προβληματισμού.

Η Συντονιστική Επιτροπή