Επικοινωνιακή ήττα Αποστολόπουλου

Τρεις… κι ο κούκος στον πολυδιαφημισμένο απολογισμό τετραετίας της διοίκησης Αποστολόπουλου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με την παράταξη του Δημάρχου να μην καταφέρνει να γεμίσει ούτε το μισό Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, το απόγευμα του Σαββάτου (20/10).

Σε μια βραδιά που δεν περιελάμβανε Προέδρους της Δημοκρατίας ή Προέδρους… γενικότερα, παρά μονάχα Δήμαρχο και συν αυτώ, το Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Χολαργού παρέμεινε σχεδόν άδειο.

Ο πολυδιαφημισμένος -και παράτυπος σύμφωνα με Τίγκα-Ανυφαντή- απολογισμός τετραετίας της διοίκησης Αποστολόπουλου το βράδυ του Σαββάτου (20/10) φαίνεται πως δεν συγκίνησε όχι μόνο τους πολίτες αλλά ακόμη και τα ίδια τα στελέχη της παράταξης «Μαζί για την πόλη μας», πολλά από τα οποία ψάχνουν ήδη εδώ και καιρό τη νέα τους -παραταξιακή- στέγη.

Η θητεία Αποστολόπουλου φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της, με τον νυν Δήμαρχο να θεωρείται μεν σίγουρο πως θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, άγνωστο όμως με ποια στελέχη και με τι δυναμική. Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Παπάγου δεδομένα δεν πρόκειται να στηρίξει ξανά Αποστολόπουλο, ενώ και ο Χολαργός βρίσκεται εν αναμονή της ανακοίνωσης της καθόδου της παράταξης Τούτουζα, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και τη διάδοχη κατάσταση στα ηνία του Δήμου.

Με αφορμή την πολυσυζητημένη εκδήλωση του Σαββάτου (20/10), σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. Ο Παπαγιώτης Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού ανέφερε σκωπτικά:

«κ. Δήμαρχε οι Πολίτες σας Γύρισαν την Πλάτη

Απολογισμός Τετραετίας 2014–2018
Φιέστα Παρουσία 40 Συμπολιτών μας

Αν και στείλατε 3000 προσκλήσεις ταχυδρομικά, οι Συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην προεκλογική σας φιέστα ήταν 60 μαζί με τους Δημοτικούς σας Συμβούλους. Η φωτο είναι αψευδής μάρτυρας.

Κύριε Δήμαρχε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Κώστας Τίγκας»