Ερωφίλη Κουμαντάκη, το καμάρι του Αίαντα Χολαργού! (pics)


Δύο στα δύο για την Ερωφίλη Κουμαντάκη και τον Αίαντα Χολαργού στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «The Unknown Champion» που διεξήχθη στην Πάτρα 27-29/9 και επιστροφή στο Χολαργό με μία ακόμη κούπα για το σύλλογο.

Μεγάλη επιτυχία για την πυγμαχία του Χολαργού και τον Αίαντα. Η Ερωφίλη Κουμαντάκη, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «The Unknown Champion» που διεξήχθη στην Πάτρα 27-29/9, κατάφερε να επικρατήσει και στους δύο αγώνες που έδωσε, φέρνοντας ακόμη μια πρωτιά στην ομάδα της και κάνοντας υπερήφανο για άλλη μια φορά τον καταξιωμένο προπονητή της, Ιάσονα Πολίτη, για την αγωνιστικότητα και το ήθος της.

Αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων, Νίκο Πλέα (Παναχαϊκη) και Μάριο Καπερώνη (Άμυνα Πατρών), για την άψογη φιλοξενία όλων των αποστολών και την υψηλή ποιότητα του τουρνουά. Επόμενος στόχος της Ερωφίλης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον προσεχή Δεκέμβριο.

Το «Μένουμε Χολαργό», ως υπερήφανος χορηγός επικοινωνίας του Αίαντα Χολαργού, συγχαίρει για μία ακόμη φορά τον Ιάσονα, την Ερωφίλη και όλα τα παιδιά του συλλόγου για τις στιγμές δόξας που συνεχίζουν να χαρίζουν στον εαυτό τους, την ομάδα τους και την πόλη ολόκληρη!