Ο Χολαργός υποδέχεται τη Basket League!


Ιστορική μέρα για την πόλη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, με την Αθλητική Ένωση Χολαργού να αντιμετωπίζει στο «Αντώνης Τρίτσης» τον Κολοσσό Ρόδου, στον παρθενικό εντός των τειχών αγώνα για την Α1 του ελληνικού μπάσκετ.

Το μότο είναι ξεκάθαρο: «Γράψε μαζί μας ΙΣΤΟΡΙΑ. Γίνε μέρος της προσπάθειάς μας και δώσε με τη φωνή σου την ώθηση που απαιτείται για να φτάσουμε στη νίκη».

Μετά την ολοκλήρωση των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για Κύπελλο και Πρωτάθλημα, οι παίκτες της ΑΕ Χολαργού, υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη, υποδέχονται το Σάββατο (13/10) στο «Αντώνης Τρίτσης» τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Betshop.gr Basket League.

Η διοίκηση του συλλόγου, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες καλούν τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει στην πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Α1.

Άπαντες επεσήμαναν τη σπουδαιότητα της παρουσίας των φιλάθλων που πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει το Χολαργό να κάμψει την αντίσταση του Κολοσσού.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15:45, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και από την ΕΡΤ2.

Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-holargos-eisitiria-agonon-2018-19/