«Ο Δήμαρχος οφείλει εξηγήσεις για το κεντρικό πάρκο» (pics)

Ο φωτογραφικός φακός του Χολαργιώτη Χρήστου Ζέρβα αποτυπώνει τις νέες εικόνες ντροπής από το πάλαι ποτέ στολίδι του Χολαργού, απέναντι ακριβώς από το Δημαρχιακό Μέγαρο και τα γραφεία των τοπικών αρχόντων.

Και νέα καταγγελία, συνοδευόμενη από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, κατέφτασε στο «Μένουμε Χολαργό» αναφορικά με το πάρκο του Δημοτικού Καφέ. Το πάρκο που κάποτε έλαμπε, που διέθετε φύλακα και αναψυκτήριο πραγματικά δημοτικό, στο οποίο λειτουργούσαν τα σιντριβάνια και το γκαζόν απλωνόταν απ’ άκρη σ’ άκρη, παρατημένο σήμερα, λίγους μάλιστα μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2019, στη μοίρα του.

Κι όλα αυτά, απέναντι ακριβώς από το Δημαρχείο της πόλης!

Ας προσέχαμε…

Ας δούμε όμως όσα παραθέτει στο «Μένουμε Χολαργό» ο Χολαργιώτης Χρήστος Ζέρβας:

«Πάρκο Χολαργού: Μια άθλια εικόνα που προσβάλει τους δημότες

Περίμενα μια εβδομάδα αλλά η εικόνα ίδια και αποκρουστική. Σκουπίδια πεταμένα δεξιά και αριστερά, τοπίο αφημένο στην βρωμιά, δοχεία απορριμμάτων πού κανείς δεν αδειάζει.

Εγκατάλειψη και αδιαφορία απέναντι από το Δημαρχείο. Ένα πάρκο εστία σκουπιδιών και απαράδεκτης, επικίνδυνης ρύπανσης.

Στον αντίποδα, το πάρκο του Παπάγου. Λάμπει από καθαριότητα, όπως ακριβώς πρέπει να είναι κάθε δημόσιος κοινόχρηστος χώρος.

Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος και ο δήμος Παπάγου-Χολαργού Δήμος Παπάγου Χολαργού οφείλουν εξηγήσεις. Αλλά πρέπει και να δράσουν άμεσα. Οι ανεγκέφαλοι και απαίδευτοι που δεν σέβονται τους άλλους, δεν αποτελούν δικαιολογία για μια επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση».

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ: