Οριστική «πόρτα» στο ΣΚΑ από τη διοίκηση Αποστολόπουλου


Σε αδιέξοδο η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του αιτήματος του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου για την παραχώρηση απογευματινών ωρών χρήσης του Δημοτικού Σταδίου «Μαρκ Μαρσώ».

Μιάμιση ώρα μετά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (17/10) και αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή πρόλαβε για μία ακόμη φορά να ακουστεί η κάθε πιθανή και απίθανη συμπλεγματική παλαβωμάρα από… εκπροσώπους του λαού (sic), συζητήθηκε εν τέλει το θέμα για το οποίο 50 περίπου άνθρωποι συνέρρευσαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Και δεν ήταν άλλο από το πάγιο αίτημα των ανθρώπων του νεοσύστατου ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου για την παραχώρηση στο σύλλογο του Δημοτικού Σταδίου «Μαρκ Μαρσώ» κατά τις απογευματινές ώρες. Ώρες στις οποίες η χρήση του γηπέδου βρίσκεται σταθερά εδώ και πολλά χρόνια στα χέρια του μοναδικού μέχρι πέρσι στιβικού σωματείου της πόλης, του ΓΑΣ Χολαργού.

Το λόγο κατά τη διάρκεια της 12ης τακτικής συνεδρίασης πήραν εκπρόσωποι τόσο του ΣΚΑ όσο και του ΓΑΣΧ, σε ένα κατά τ’ άλλα τεταμένο κλίμα, όπου δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο συλλόγων, καθώς και ανάμεσα στους ανθρώπους του ΣΚΑ και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Ύστερα από δυόμιση ώρες εξάντλησης του θέματος και χωρίς το σώμα να προχωρά στη λήψη κάποιας απόφασης, η συζήτηση διεκόπη οριστικά εν μέσω αποδοκιμασιών από το κοινό, με αποδέκτες τα μέλη της διοίκησης Αποστολόπουλου και κυρίως τον ίδιο το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού (ΔΟΠΑΠ), Δημήτρη Οικονόμου.

Εν ολίγοις, ο ΣΚΑ παραμένει εκτός «Μαρκ Μαρσώ» και… εξόριστος στο νέο, ερασιτεχνικό στίβο του Παπάγου, με τον Ηλία Αποστολόπουλο να νίπτει ουσιαστικά τας χείρας του, για ένα θέμα που είτε θα του βγει σε καλό μέσω ΓΑΣΧ, είτε θα του γυρίσει μπούμερανγκ μέσω ΣΚΑ.

Ο χρόνος, πάντως, κυλά ήδη αντίστροφα.