Στην προπόνηση του Χολαργού 2ο και 3ο Δημοτικό (pics)


Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (πρώτη Δευτέρα εκάστου Οκτωβρίου), οι μαθητές των 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Χολαργού επισκέφτηκαν τη Δευτέρα (1/10) το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».

Εκεί, τους υποδέχτηκαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Μιχάλης Καμπερίδης, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Διονύσης Σκουλίδας, Γρηγόρης Ραλλάτος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Ντάριν Ντόρσεϊ, καθώς και μέλη της διοίκησης του νεοφώτιστου στη Betshop.gr Basket League συλλόγου.

Η επίσκεψη περιελάμβανε ομιλίες για την αξία του αθλητισμού και της σωστής διατροφής, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, κλήρωση αναμνηστικών δώρων και πολύ παιχνίδι με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τη ριζική ανανέωση του γηπέδου, παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης της ανδρικής ομάδας και απόλαυσαν την πρωινή τους επίσκεψη στο κλειστό «στολίδι» του Δήμου μας.

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της να φέρει τον αθλητισμό στα σχολεία και να διαδώσει την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι».

Θα ακολουθήσουν νέες δράσεις και με άλλα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.