Τα είπε με Οικονόμου ο Βαλυράκης


«Αρχηγική» επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, Θανάση Βαλυράκη, στο γραφείο του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Δημήτρη Οικονόμου.

Μια επίσκεψη άνευ ουσίας αλλά με καθαρά επικοινωνιακά στοιχεία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΑΠ στου Παπάγου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Βαλυράκης, ο οποίος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αναμένεται να παίξει το δικό του πρωτεύοντα ρόλο, επισκέφτηκε τον ομόλογό του στον Αθλητικό Οργανισμό, Δημήτρη Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα έργα του ΔΟΠΑΠ και κυρίως να βγουν οι σχετικές φωτογραφίες.

Βαλυράκης και Οικονόμου επιθυμούν αμφότεροι την κάθοδό τους ως υποψήφιοι Δήμαρχοι, με τον μεν πρώτο να το πράττει εφόσον το τοπικό ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να κατέβει αυτόνομο και τον δεύτερο σε περίπτωση που προκύψει από του Παπάγου μία ισχυρή γηγενής δεξιά παράταξη.

Ακόμη, ωστόσο, είναι νωρίς για ασφαλή στρατηγικά συμπεράσματα ακόμη και για τους ίδιους τους… δελφίνους, με αποτέλεσμα να περιορίζονται όλοι προς το παρόν σε κινήσεις επικοινωνιακής τακτικής.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος έχει ως εξής:

Επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΔΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Αθανάσιος Βαλυράκης επισκέφθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου τα κεντρικά γραφεία του ΔΟΠΑΠ.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κύριο Δημήτριο Οικονόμου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δράσεις και τα έργα που λαμβάνουν χώρα την περίοδο αυτή.

Εν συνεχεία περιηγήθηκαν στους προσφάτως ανακαινισμένους χώρους του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολυσχιδή δράση του Οργανισμού και διαβεβαίωσε τον κύριο Δημήτριο Οικονόμου ότι θα είναι αρωγός σε κάθε νέο εγχείρημα για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του ΔΟΠΑΠ.

Στη συνάντηση παρευρέθη επίσης ο Γραμματέας του Οργανισμού, κύριος Ευστάθιος Κίντζιος.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΔΟΠΑΠ