Απάντηση Αποστολόπουλου για το προεκλογικό περιοδικό


Στα όσα του καταλόγισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού, Κώστας Τίγκας, για τα έξοδα έκδοσης του απολογιστικού περιοδικού της τελευταίας τετραετίας απάντησε την Πέμπτη (8/11) ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Διαβάστε αναλυτικά:

Χολαργός, 8 Νοεμβρίου 2018
Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Τίγκα για το φυλλάδιο του απολογισμού

Κύριε Τίγκα,

Σε απάντηση των ερωτημάτων που σας βασανίζουν σχετικά με το φυλλάδιο του απολογισμού των 4 χρόνων, σας ενημερώνουμε ότι δεν ξοδεύτηκε ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την έκδοσή του.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το κόστος του φυλλαδίου καλύφθηκε από τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης και η ποσότητα και το κόστος το οποίο αναφέρετε, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Όπως πάρα πολύ καλά γνωρίζετε, ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και ως μέλος της οικονομικής επιτροπής, όλα τα οικονομικά στοιχεία αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και ο καθένας μπορεί να τα ελέγξει.

Θα μπορούσατε κάλλιστα να μας ρωτήσετε και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία, αλλά για μια ακόμα φορά προσπαθείτε να παραποιήσετε την πραγματικότητα με τις δήθεν ερωτήσεις σας.

Κύριε Τίγκα,

η συνέπεια, η χρηστή διοίκηση και η διαφάνεια αποτελούν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη διοίκησή μας και αυτό δεν μπορείτε να το αλλάξετε, όσα δελτία τύπου και να εκδώσετε.

Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού