Χολαργός και Παπάγου στηρίζουν Κωνσταντέλλο!


Απαντήστε στο σχετικό ερωτηματολόγιο και στηρίξτε το μαθητή της Γ’ τάξης του Λυκείου Παπάγου, Λάμπρο Κωνσταντέλλο, στην παγκόσμια δοκιμασία καινοτομίας της New York Academy of Science, με τίτλο «United Technologies Aerospace Challenge».

Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο και στηρίξτε το μαθητή μας, Λάμπρο Κωνσταντέλλο.

Ο Λάμπρος Κωνσταντέλλος είναι μαθητής της Γ’ τάξης του Λυκείου Παπάγου.

Δήλωσε συμμετοχή σε μία παγκόσμια δοκιμασία καινοτομίας που διοργανώνει το New York Academy of Science με τίτλο: «United Technologies Aerospace Challenge» (https://www.nyas.org/challenges/united-technologies-aerospace-systems-challenge/) και επιλέχθηκε να συμμετέχει στον εικονικό παγκόσμιο διαγωνισμό που ενθαρρύνει τους νέους να παρουσιάσουν μια ρεαλιστική, εφαρμόσιμη στην πραγματική ζωή λύση, στον τομέα της αεροδιαστημικής.

Η ομάδα του αποτελείται από 5 άτομα (2 μαθητές στην Ινδία, 1 μαθητή στην Ιρλανδία, 1 μαθητή στον Καναδά καθώς και τον ίδιο), με τους οποίους καθημερινά βρίσκεται σε επαφή μέσω βιντεοκλήσεων για την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού απαιτεί την δημιουργία μια διαδικτυακής έρευνας (που συμπληρώνεται σε χρόνο μόλις 5 λεπτών), η οποία θα πρέπει να απαντηθεί από τουλάχιστον 200 άτομα, με σκοπό την γνώμη του κόσμου πάνω στις μελλοντικές αλλαγές που θα επιθυμούσαν να δουν τα επόμενα χρόνια στον τομέα της αεροδιαστημικής.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 19 Δεκεμβρίου με κατάθεση της τελικής εργασίας η οποία θα παρουσιάζει τον ολοκληρωμένο τρόπο εφαρμογής μια καινοτομίας και θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στην βιομηχανία στο μέλλον, παίρνοντας ιδέες από τις απαντήσεις της έρευνας.

Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση, η οποία θα βραβευτεί στην Νέα Υόρκη του χρόνου το καλοκαίρι και θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αυτό τον τομέα της βιομηχανίας.

Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια του Λάμπρου, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο έως τις 11/11/2018 και φυσικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία. (https://goo.gl/forms/LemzFj4hp9LD11Bo1).