Δεν τον είδαν ούτε οι δικοί του!


Πενιχρή η ανταπόκριση της διαδικτυακής συνέντευξης Αποστολόπουλου στο Δεληγιάννη | Διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη η παράταξη του Δημάρχου, μετά την επίμαχη επιστολή Ξύδη

Τι κι αν το βίντεο της live streaming συνέντευξης ανέβηκε στον αέρα από το μεσημέρι (14:16) του Σαββάτου (17/11); Τι κι αν κοινοποιήθηκε από τα περισσότερα μέλη της παράταξης «Μαζί για την πόλη μας»; Τι κι αν κοινοποιήθηκε από τον ίδιο το Δήμαρχο, ακόμη και από την επίσημη σελίδα (!) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο Facebook;

Η προεκλογική συνέντευξη του κ. Αποστολόπουλου, λοιπόν, στην οποία παρουσίασε για μία ακόμη φορά το ήδη πολυδιαφημισμένο έργο του και μόνο, δεν έτυχε της ανταπόκρισης που θα περίμεναν οι συντελεστές της. Μετά βίας κάτι παραπάνω από 900 προβολές, για ένα βίντεο το οποίο μάλιστα βρίσκεται στον αέρα εδώ και τέσσερις (4) μέρες!

Κι όλα αυτά, την ώρα που τα αντίστοιχα βίντεο του έτερου υποψηφίου Δημάρχου, Νικήτα Κανάκη, μετρούν ήδη μερικές χιλιάδες προβολές, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα -πάσης φύσεως- βίντεο του «Μένουμε Χολαργό», από το πρώτο κιόλας εικοσιτετράωρο της δημοσίευσής τους.

Αν και το βασικότερο πρόβλημα του Ηλία Αποστολόπουλου τούτη τη στιγμή δεν είναι οι θεάσεις του εν λόγω βίντεο, αλλά η υπό διάλυση παράταξή του, αφού μετά την επίμαχη επιστολή Ξύδη, παρέα στο Δήμαρχο από Παπάγου μεριά θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν να κάνουν μόνο ο Νίκος Κουκής και η Ειρήνη Βεντουζά, μαζί με όλο το υπόλοιπο σύστημα Ξύδη.

Η τρανταχτή απουσία του Δημήτρη Οικονόμου, της Χρύσας Παρίση και του Παναγιώτη Δεμέστιχα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (20/11), ακόμη και εκείνη του Νίκου Κουτάκη, παρ’ όλο που ο τελευταίος δεν αποτελεί μέλος της συμπολίτευσης, σηματοδοτούν ξεκάθαρες εξελίξεις στην «κυβερνητική» παράταξη.

Εξελίξεις καθόλου ευχάριστες για το Δήμαρχο, οι οποίες ενδέχεται να είναι ανακοινώσιμες ακόμη και μετά τη Γενική Συνέλευση της παράταξής του, το βράδυ της Τετάρτης (21/11).