Φέρτε μας τον… ψυχίατρο!


Στην παράταξη Αποστολόπουλου ο Χολαργιώτης ιατρός, Αλέξανδρος Νομικός, ο οποίος επί τέσσερα (4) συναπτά έτη πολεμούσε καθημερινά από κάθε μετερίζι το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Το τι κωμικοτραγικό έχουμε να δούμε και κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο το γνωρίζουμε και το αναμένουμε, αυτό όμως που ζήσαμε το πρωί της Παρασκευής (9/11) ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Διότι, μπορεί ο «Δήμαρχος της παντόφλας, που οι εποχές τον έχουν ξεπεράσει προ πολλού (σ.σ. Ξύδης)» να μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί στον καταλληλότερο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Χρήστου Δασκαλόπουλου το 2010, ο ανίκανος και άχρηστος όμως Δήμαρχος Αποστολόπουλος, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Νομικό της περιόδου 2014-2018, δεν φάνταζε ποτέ ως πιθανό αποκούμπι του αγαπητού κατά τ’ άλλα Χολαργιώτη ιατρού.

Βέβαια, μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις λέει ο θυμόσοφος λαός και έτσι με πολιτικό καθοδηγητή το 2010 το Χρήστο Δασκαλόπουλο και το 2014 το Γιάννη Κεχρή, η εξέλιξη στην υπόθεση του Αλέξανδρου Νομικού δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικά στους πιο… μυημένους.

Ενώ λοιπόν επί τέσσερα (4) χρόνια (2014-2018) ο Δημοτικός Σύμβουλος των 100 σταυρών της περιόδου 2011-2014 αναζητούσε μέσω συστηματικής αρθρογραφίας τον εκλεκτό που θα έπρεπε να ηγηθεί της αντιπολίτευσης προκειμένου ο Δήμος να γλιτώσει από τον Αποστολόπουλο και τους συν αυτώ και ενώ οι εκλεκτοί αυτοί βρέθηκαν, τόσο στο πρόσωπο του Νικήτα Κανάκη (ως συνεχιστής της παράταξης Δασκαλόπουλου), όσο και σε εκείνο του Δημήτρη Τούτουζα (ως συνεχιστής των παρατάξεων Νικολάου/Κεχρή), ο Αλέξανδρος Νομικός, υπακούοντας σαν πιστό σκυλί στο γενικό πρόσταγμα Ξύδη για… μάντρωμα στην παράταξη του ανθρώπου του (Αποστολόπουλου), έσπευσε να κάνει την κωλοτούμπα του αιώνα, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό πρωτίστως τους ίδιους τους δημότες και συνομιλητές του στις καθημερινές του περατζάδες στις γειτονιές του Χολαργού.

Το… ζουμί της υπόθεσης βέβαια δεν έχει να κάνει τόσο με τη νέα… μεταγραφή Αποστολόπουλου, όσο με τον πανικό που είναι ολοφάνερο πια πως διακατέχει το Δήμαρχο, ο οποίος μέσα σε μία εβδομάδα και σε χρόνο ρεκόρ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κανάκη έσπευσε να κάψει πρόωρα δύο χαρτιά (Κουκής, Νομικός), τα οποία όπως όλα δείχνουν αποτελούν και το ταβάνι των δεξιών προσδοκιών του από Παπάγου και Χολαργό.

Επειδή τα γραπτά μένουν: