Κατά πλειοψηφία οι προϋπολογισμοί, με σόου Σκουτέρη (vid)


Εγκρίθηκαν οι προϋπολογισμοί του 2019 σε Δήμο, ΔΟΚΜΕΠΑ, ΔΟΠΑΠ και Μουσείο Χαρτών, καθώς και το τεχνικό πρόγραμμα του νέου έτους, σε μια συνεδρίαση που σημαδεύτηκε από τους συνεχόμενους διαξιφισμούς του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, με τον Δημοτικό του Σύμβουλο, Γιάννη Σκουτέρη.

Με εξαίρεση τον -μηδενικό- προϋπολογισμό του Αρχείου-Μουσείου Παλαιών Χαρτών & Χαρακτικών Αττικής, που ήταν και ο μόνος που ψηφίστηκε ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού ενέκρινε κατά πλειοψηφία το βράδυ της Πέμπτης (15/11), τόσο τους προϋπολογισμούς του Δήμου, του ΔΟΚΜΕΠΑ και του ΔΟΠΑΠ, όσο και το τεχνικό πρόγραμμα του 2019.

Δημήτρης Τούτουζας, Κώστας Τίγκας και Περικλής Ζήκας ήταν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι που καταψήφισαν τον δημοτικό προϋπολογισμό του 2019, με τους δύο τελευταίους να ψηφίζουν λευκό στα θέματα της έγκρισης των προϋπολογισμών ΔΟΚΜΕΠΑ και ΔΟΠΑΠ.

Το πιο αξιοσημείωτο της βραδιάς ωστόσο ήταν οι έντονοι διαξιφισμοί του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, με τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του, Γιάννη Σκουτέρη. Ο ένας έκανε… αγώνα για να βγάλει τον άλλο από… τα ρούχα του, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον έντονο αναβρασμό που επικρατεί στην έτσι κι αλλιώς ετερόκλητη παράταξη «Μαζί για την πόλη μας».