Ο Νικήτας Κανάκης για Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου (vid)


Την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία του Δήμου Χολαργού-Παπάγου ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή (2/11) ο δημοφιλής Χολαργιώτης Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης.

Αυτό για το οποίο το «Μένουμε Χολαργό» σας είχε ενημερώσει εδώ και μήνες έγινε τελικά και τυπικά πράξη το βράδυ της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018, με το Χολαργιώτη Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτα Κανάκη, να ανακοινώσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου.

Ο αγαπητός σε όλους κ. Κανάκης κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο ως ανεξάρτητος, καθώς προς τιμήν του (και προς όφελός του, για να τα λέμε όλα), απέφυγε την οποιασδήποτε προέλευσης χρισματοδοσία, πόσο μάλλον εκείνη της Κουμουνδούρου, η οποία εν έτει 2019 και ειδικά στο Δήμο μας δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη δυναμική.

Μοναδικό μελανό χαρακτηριστικό της κεντροαριστερόστροφης κατά τ’ άλλα υποψηφιότητας Κανάκη αποτελεί το γεγονός της φημολογούμενης σύμπλευσης με φθαρμένους και… επικηρυγμένους τοπικούς παράγοντες του παρελθόντος, οι οποίοι, έχοντας αποτύχει με ό,τι κι αν καταπιάστηκαν, αναγκάζονται πλέον να στραφούν υπό τη σκέπη του άφθαρτου Προέδρου των Γιατρών του Κόσμου ώστε να διασώσουν την πολιτική τους ύπαρξη.

Κάθε παράταξη ωστόσο διαθέτει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και στην προκειμένη περίπτωση ο συνδυασμός #μετονΝικήτα μόνο ελπιδοφόρα μηνύματα μπορεί να φέρει, σε ένα Δήμο που από το 2011 και έπειτα στερείται ικανού Δημάρχου. Δημάρχου βγαλμένου από την κοινωνία, αναγνωρίσιμου και αποδεκτού από τους πολίτες, που να έχει διαγράψει τη δική του -και όχι κληρονομική ή δανεική- διαδρομή σε κάθε τομέα της καθημερινότητας.