ΣΚΑ(νε) σε νέα ημερομηνία οι πρώτοι Σχολικοί Αγώνες!

Με τη συμμετοχή Δημοτικών και Γυμνασίων από τους Δήμους Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Φιλοθέης-Ψυχικού και Χαλανδρίου.

Οι πρώτοι σχολικοί αγώνες του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου, που αναβλήθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών, είναι γεγονός, σε… νέα ημερομηνία!

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, το πρωί, στο Στάδιο «Μαρκ Μαρσώ» στο Χολαργό, ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού διοργανώνει τους πρώτους του σχολικούς αγώνες.

Τα σχολεία των Δήμων Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Φιλοθέης-Ψυχικού και Χαλανδρίου θα λάβουν μέρος στους σχολικούς αγώνες Δημοτικών-Γυμνασίων.

Ώρα έναρξης αγώνων: 9.45
Ώρα λήξης αγώνων: 12.00

Το ΔΣ του ΣΚΑ με μεγάλη χαρά προσκαλεί και περιμένει τον κόσμο στο «Μαρκ Μαρσώ».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Το τμήμα στίβου του Σ.Κ.Α ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και το ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, διοργανώνει αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ» (Ζακύνθου 2 και Φανερωμένης), με ώρα έναρξης 09:45 και σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

1. Γ+Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: 50Μ. // 300Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 1Κ.
2. Ε+ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 60Μ. // 600Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 2Κ.
3. ΓΥΜΝΑΣΙΑ 80Μ. // 1.000Μ. // ΜΗΚΟΣ // ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ 3Κ.

Οι αθλητές-μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας τους, εκτός από δύο δρομικά αγωνίσματα, ενώ το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό μαθητών-τριών.

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν ως εξής: Στο άλμα σε μήκος και στη ρίψη μπάλας οι αθλητές-μαθητές θα εκτελέσουν 2 ή 3 προσπάθειες ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και οι νικητές θα βγουν βάσει καλύτερης επίδοσης.

Σε όλους τους δρόμους (50μ.-60μ.-80μ-300μ.-600μ.-1.000μ.) θα διεξαχθούν τελικές σειρές και οι νικητές θα βγουν με βάση τις καλύτερες επιδόσεις από όλες τις σειρές.

Στη ρίψη μπάλας, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν τη ρίψη με τα δύο χέρια πάνω από το κεφάλι.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι τυπικό και μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος θα διεξάγεται το αμέσως επόμενο, για αυτό το λόγο θα πρέπει οι συμμετέχοντες να βρίσκονται από νωρίς στο Στάδιο.

Δηλώσεις συμμετοχής: Τα σχολεία μπορούν να αποστέλλουν δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο e-mail info@ska-hp.gr.

Για την καλύτερη και ταχύτερη επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής και ανάρτησης των αποτελεσμάτων οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν στην φόρμα excel που επισυνάπτεται με την προκήρυξη. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν και στον χώρο των αγώνων αυστηρά μία ώρα πριν την έναρξη των αγωνισμάτων. Στους τρεις πρώτους νικητές ανά αγώνισμα θα απονεμηθούν μετάλλια, ενώ στους έξι πρώτους θα απονεμηθούν διπλώματα. Κάθε συμμετέχοντας είναι υπεύθυνος για την σωματική του υγεία και λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ευθύνη. Στους αγώνες θα παρευρίσκεται γιατρός.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν και στο χώρο των αγώνων αυστηρά μία ώρα πριν την έναρξη των αγωνισμάτων. Στους τρεις πρώτους νικητές ανά αγώνισμα θα απονεμηθούν μετάλλια, ενώ στους έξι πρώτους θα απονεμηθούν διπλώματα. Κάθε συμμετέχοντας είναι υπεύθυνος για τη σωματική του υγεία και λαμβάνει μέρος στους αγώνες με δική του ευθύνη. Στους αγώνες θα παρευρίσκεται γιατρός.