Στα τελικά του Πανελληνίου Κολάνης και Γεωργιόπουλος (pics)


Την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Ανδρών Κατηγορίας Elite πήραν στην Καβάλα οι αθλητές του Αίαντα Χολαργού, Ανδρέας Κολάνης και Ανδρέας Γεωργιόπουλος.

«Τελείωσε κ αυτό το ταξίδι για την Πυγμαχία μας, με πολλες εμπειρίες, μεγάλες επιτυχίες κ υπερηφάνεια για τους νέους αθλητές μας.

Την πρόκριση πήραν για την τελική φάση του Δεκεμβρίου, οι Ανδρέας Κολανης κ Ανδρέας Γεωργιοπουλος, με εντυπωσιακή νικη στα 81 κιλά κ ο Θεοδωροπουλος Χρήστος στον 1ο του αγώνα, που ήταν ολοκληρωτικος στο παιχνίδι του, στα 91.

Πολύ καλή εμφάνιση κ για τον Παπακωνσταντινου Κώστα που έχασε πλειοψηφικα ,ξεπερνώντας τον εαυτό του, επίσης στον 1ο του αγώνα. Σταθερός στην απόδοση του, κυνηγώντας τη νίκη μέχρι το τέλος ο Παναγιώτης Μελας, που δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά, κάνοντας την 1η του ήττα κ μεγάλη προσπάθεια από τον καταδρομεα μας Ισιδωρο Ασπιωτη, που όντας ουσιαστικά απροπονητος πάλεψε τρεις γύρους, χάνοντας τελικά στα σημεία.

Την ομάδα μας στα τελικά του Δεκεμβρίου, θα πλαισιώνουν ο Οδυσσέας Διλιντας στα 60 κιλά κ τα κορίτσια μας.

Συγχαρητήρια κ πάλι σε όλα τα παιδιά , μας έκαναν πραγματικά υπερηφανους με την στάση τους σε όλη τη “διαδρομή”, επιβεβαιωνοντας γι άλλη μια φορά ότι είναι ΟΜΑΔΑ !!!!!».