ΣΤΑΪΚΟΣ: «Ούτε μία πρόσκληση για το… γαμώτο»


Στη σέντρα βγάζει το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο ο γνωστός Παπαγιώτης αρχιτέκτων-μηχανικός, Μπάμπης Στάικος, για την ασέβεια προς το πρόσωπό του με αφορμή τα πρόσφατα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου | Φουλ επίθεση σε Αποστολόπουλο και από την πρώην Αντιδήμαρχο και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ναού, Κική Κούτρα, για τον αδικαιολόγητο παραγκωνισμό της από την τελετή

Φουλ επίθεση στο Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, με το… καλημέρα στη νέα εβδομάδα από τον Μπάμπη Στάικο. Ο γνωστός Παπαγιώτης αρχιτέκτων-μηχανικός, μέγας δωρητής του Δήμου επί διοικήσεων Ξύδη και νυν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Τίγκα, εκφράζει μέσω του «Μένουμε Χολαργό» την έντονη απογοήτευσή του για την ασέβεια προς το πρόσωπό του με αφορμή τα πρόσφατα εγκαίνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Μία από τις αμέτρητες δωρεές του γνωστού Παπαγιώτη επιχειρηματία στην πόλη του ήταν και εκείνη της ανέγερσης των δύο παρεκκλησίων του νεόδμητου Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, για την οποία ο ίδιος ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, μέσω της τότε Αντιδημάρχου και Προέδρου του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ναού, Κικής Κούτρα, τον είχε δημόσια ευχαριστήσει με ανοιχτή επιστολή.

Επτά (7) σχεδόν χρόνια μετά, από την τελετή των εγκαινίων του Αϊ Γιώργη απουσίαζε τόσο ο Μπάμπης Στάικος όσο και η ίδια η Κική Κούτρα. Αμφότεροι και για τους δικούς του λόγους ο καθένας νιώθουν προσβεβλημένοι και απογοητευμένοι πρωτίστως από τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο, κυρίως για τον παραγκωνισμό τους και για το ότι αγνοήθηκε πλήρως η ύπαρξή τους και η παραμικρή αναφορά προς το πρόσωπό τους, για το έργο το οποίο επί σειρά ετών προσέφεραν στην αποπεράτωση του Ναού.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψαν στο «Μένουμε Χολαργό» ή μέσω αυτού Μπάμπης Στάικος και Κική Κούτρα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

Σας στέλνω μία επιστολή της κας Κούτρα όπου με ευχαριστεί για την προσφορά μου στην ανέγερση των δύο ναϊδρίων του Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Πριν από δύο μέρες έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του ναού με διάφορους επίσημους προσκεκλημένους.

Δεν το λέω σαν επίπληξη αλλά ως παράπονο επειδή δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να μου στείλουν μία πρόσκληση έτσι για το “γαμώτο”. Ο δήμαρχος γνωρίζει 100% την συνεισφορά μου στην ανέγερση του ναού αφού τον είχε πληροφορήσει ο Ξύδης.

Το αναφέρω σε σας που είστε ο μόνος αμερόληπτος και δεν χαϊδεύετε τα αυτιά κανενός. Αν θέλετε κάντε μια σχετική ανάρτηση. Γιατί με αγνοούν τόσο πολύ ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω, λες και δεν υπάρχω.

Καλή δύναμη και σας ευχαριστώ,

Μπάμπης Στάικος».